Pannenkoekenhuis de Grebbeberg, een heerlijke plek aan de rand van het Grebbebos om te genieten van een pannenkoek. Het restaurant ligt naast Ouwehands Dierenpark en vlakbij het Militair Ereveld. Het is dan ook een ideale locatie om te eten tijdens of na een bezoek aan één van de activiteiten op de Grebbeberg.

Meer informatie

Lekker pannenkoeken eten!

Bij pannenkoekenhuis de Grebbeberg kan je zeven dagen per week terecht voor een pannenkoek. Het restaurant, dat geopend is vanaf 12.00 uur, beschikt over een uitgebreide menukaart. Deze staat op de website van het restaurant. In de menukaart is er ook rekening gehouden met de kleine kindergasten. Daarnaast is er tot 15.00 uur een speciale lunchkaart. Hierop staan gerechten zoals soep, brood en salades.

Leuk voor kinderen

Naast kinderpannenkoeken heeft pannenkoekenhuis de Grebbeberg een lekker Schatkids Menu voor de kleine gasten. Ook staat er buiten voor de kinderen een speeltoestel. Zij hoeven zich dan ook geen seconde te vervelen tijdens het wachten op het eten. Naast een leuk ingericht binnengedeelte beschikt het restaurant over een (overdekt) terras. Jong en oud kunnen hier dan ook uitstekend terecht.

Reserveren

Het is aan te raden om bij het pannenkoekenhuis de Grebbeberg te reserveren. Dit kun je het best doen door telefonisch contact op te nemen. Onderaan deze pagina vind je de contactgegevens. Honden zijn aangelijnd toegestaan in het restaurant. Mits zij geen hinder vormen voor de andere gasten.


Contactgegevens

Grebbeweg 101 | 3911 AV Rhenen | Info@degrebbeberg.nl | 0317 621 714

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s