Sal do Mar, een gezellig restaurant in het hart van Rhenen. Een menukaart die vol staat met heerlijke kleine hapjes. Ideaal als u verschillende gerechten wilt proeven!

  • Restaurant Sal do Mar
  • Sal do Mar menukaart

Meer informatie

Lekker proeven!

In het centrum van Rhenen vindt u restaurant Sal do Mar. Een plek met een leuke sfeer en gezellig terras. Het restaurant kenmerkt zich door de vele kleine gerechten. De eigenaren bedachten dit leuke concept. Als ze namelijk zelf uit eten gaan, willen ze zoveel mogelijk kunnen proeven. Zo ontstond het idee voor Sal do Mar. Veel verschillende kleine gerechten die je ook nog eens met elkaar kunt delen.

Het restaurant is dan ook niet onopgemerkt gebleven. Onder anderen de Telegraaf, de Gelderlander en het Algemeen Dagblad waren erg positief. Door het Algemeen Dagblad werden zij zelfs een parel genoemd en beloond met het cijfer negen!

De veelzijdige Sal do Mar menukaart

De menukaart van restaurant Sal do Mar bestaat voornamelijk uit meergangen menu’s. De menugangen zijn zorgvuldig opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat alle smaken heerlijk op elkaar aansluiten. U kunt er ook passende wijnen bij bestellen. Het is ook mogelijk om à la carte verschillende gerechten te bestellen. Op de Sal do Mar menukaart staat een ruime keuze aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Bij het restaurant zal het dan ook voor een ieder lekker smaken.

Openingstijden

Het restaurant is vanaf woensdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur. Het is aan te raden om bij Sal do Mar te reserveren.


Contactgegevens

Frederik van de Paltshof 9 | 3911 LA Rhenen | info@saldomar.nl |
0317 613 000