Bij restaurant ’t Kalkoentje vind je een oase van rust en culinaire verwennerij. Een heerlijke plek langs de Nederrijn om te lunchen en dineren.

  • Restaurant Kalkoentje Rhenen

Meer informatie

Lokaal en biologisch eten

Restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat proeft je niet alleen, je ziet het ook! De gerechten worden namelijk met veel oog voor detail opgediend. Hierbij kan je genieten van pure ingrediënten. Lokale en biologische producten worden zoveel als mogelijk gebruikt. Dit zorgt voor heerlijke smaken. De menukaart wordt aangepast op de verschillende seizoenen. Je vindt dus altijd wat smakelijks op de menukaart van ’t Kalkoentje. Op elk moment van het jaar.

Restaurant in Rhenen aan het water

Je komt bij ’t Kalkoentje op een unieke plek terecht. Het restaurant in Rhenen ligt aan het water. Je hebt daardoor een prachtig uitzicht over de Nederrijn. Het fijne (gras)terras van het restaurant ligt dan ook aan het water. Ook binnen bij ’t Kalkoentje kun je genieten. De sfeervolle inrichting heeft alles om er een fijne avond van te maken. Je kunt jezelf lekker laten verwennen en helemaal tot rust komen. Kortom, genieten in een sfeervolle ambiance.

Openingstijden

Je kunt bij ’t Kalkoentje in Rhenen dineren op maandag t/m zaterdag vanaf 18.00 uur. Lunchen kan alleen op doordeweekse dagen. Het restaurant heeft hiervoor openingstijden vanaf 12.15 uur tot 14.30 uur. ’t Kalkoentje ligt aan de westelijke buitenkant van Rhenen. Er is een parkeerplaats bij het restaurant.


Contactgegevens

Utrechtsestraatweg 143 | 3911 TS Rhenen | info@kalkoentje.nl | 0317 612 344