Brasserie Villa GrebbeOord ligt op een prachtige plek aan de voet van de Grebbeberg. Voor lunch en diner ben je er aan het juiste adres. Je gaat bij de brasserie in Rhenen heerlijk uit eten.

Uit eten in een bosrijke omgeving

Villa GrebbeOord doet haar naam eer aan. Omgeven door het bos van de Grebbeberg ligt Villa GrebbeOord namelijk op een prachtige locatie. Op het fraaie terras zal je graag plaatsnemen. Daarnaast mag de inrichting van de brasserie er ook zijn. De eigentijdse stijl geeft je een fijn gevoel. In combinatie met het heerlijke eten ga je dan ook ongetwijfeld genieten. De brasserie bied je mogelijkheden voor zowel lunch als warme gerechten. Ook is er bij Villa GrebbeOord mogelijkheid voor het plannen van feesten en partijen.

De smakelijke menukaart

De warme gerechten bij Villa GrebbeOord zijn smaakvol. De menukaart bestaat uit een gevarieerd aanbod aan gerechten. Er zit voor iedereen wel wat lekkers bij. Je vindt naast de warme gerechten op de lunchkaart allerlei vers belegde broodjes en salades. Daarbij is ook aan de kinder- en vegetarische gasten gedacht. Met elk gezelschap ga je hier dan ook lekker uit eten in Rhenen.

Openingstijden

Brasserie Villa GrebbeOord is elke dag van de week geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur.


Contactgegevens

Grebbeweg 160 | 3911 AX Rhenen | www.villagrebbeoord.nl| villa@grebbeoord.nl | 0317 358 207