Vakantiehuis in Rhenen

Genieten van een ontspannen verblijf in een vakantiehuis in Rhenen. Voor jong en oud een fijne manier om van een vakantie, midweek of weekend te genieten. Van leuke vakantiewoningen tot mooie chalets op een vakantiepark. Samen heerlijk genieten op de zuidelijke punt van de Utrechtse Heuvelrug. Bekijk hieronder een overzicht van de vakantiehuizen in de gemeente Rhenen. Alvast een fijn verblijf toegewenst!

Overzicht vakantiehuisjes in Rhenen

Ontdek hieronder in het overzicht de mogelijkheden voor een verblijf in een vakantiehuisje in Rhenen. De teksten en afbeeldingen van elke aanbieder zijn in samenwerking ontwikkeld. Ontdek snel wat ze te bieden hebben!


De Thijmse Berg

Op vakantiepark De Thijmse Berg zijn allerlei mogelijkheden voor het huren van vakantiehuisjes. Het recreatiepark is gelegen tussen de bossen en is van alle gemakken voorzien.


De Grebbestee

De Grebbestee is een voormalige boerderij die is omgebouwd tot gezellige vakantiehuisjes. Omgeven door het weidse landschap, kan je er heerlijk ontspannen.


Vakantiehuisje huren in Rhenen

Elk vakantiehuisje in Rhenen heeft zijn eigen kenmerken. Van een zelfstandige en kleinschalige vakantiewoning tot een huisje op een gezellig vakantiepark. Deze plaats is een mooie regio als je een vakantiehuisje wilt huren in Nederland. Door de centrale ligging in Nederland is het altijd op een goede reisafstand. Voor zowel een kort verblijf zoals een weekendje weg of een lange vakantie is vakantiehuisje huren in Rhenen de moeite waard. En of je nu jong of oud bent, er is altijd wel een passende accommodatie te huren.

Een vakantiehuisje in Rhenen is een mooie plek om uitgerust wakker te worden en op pad te gaan. Er is in Rhenen en haar omgeving genoeg te doen. Met de leuke stad, Utrechtse Heuvelrug en Betuwe dichtbij, is dit een mooie regio waar natuur, cultuur en leuke activiteiten samen komen. Een goede plek in het midden van Nederland om een vakantiehuisje of chalet te huren.