De Grebbestee laat je genieten van een fijn verblijf in gezellige vakantiewoningen. Omgeven door het weidse landschap kan je op de voormalige boerderij lekker overnachten. Heerlijk ontspannen in een rustige omgeving.

Genieten van het landleven

De Grebbestee is gelegen binnen de gemeente Rhenen in Achterberg. Het dorp waar je kunt genieten van de sfeer van het platteland. Op korte afstand van Rhenen is de vakantiehoeve een mooie plek voor een weekend weg of vakantie. Daarbij is De Grebbestee is een goed vertrekpunt voor prachtige wandelroutes, leuke fietstochten en allerlei andere activiteiten. Door de ligging tussen de Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug kan je er alle kanten op. Daarnaast kan je bij De Grebbestee in Achterberg verschillende cursussen volgen of genieten van een high-tea.

Indeling en faciliteiten

Bij De Grebbestee in Achterberg zijn er vier vakantiewoningen voor twee personen. Waarbij elke vakantiewoning op een gezellige manier is ingericht. Een fijne zithoek, comfortabele slaapkamer, moderne doucheruimte en degelijk uitgeruste keuken zorgen voor de benodigde gemakken. Daarnaast is er ook Wi-Fi en airconditioning. Alles voor een ontspannen verblijf is aanwezig. Twee vakantiewoningen hebben een schuifpui met een extra terras. Heerlijk om te kunnen genieten van het uitzicht over de weilanden. Daarnaast zijn voorzieningen zoals een bakker en supermarkt dichtbij.

De Grebbestee in Achterberg reserveren

Je kunt de vakantiewoningen van De Grebbestee in Achterberg direct online reserveren. Per vakantiewoning is de beschikbaarheid zichtbaar. Bekijk dan ook welke vakantiewoning jouw favoriet is en boek direct.


Contactgegevens

Friesesteeg 17 | 3911 VR Achterberg | roelofsenmargriet@gmail.com | 06 53771986