Vakantieparken in de omgeving van Rhenen

Er zijn mooie vakantieparken in de omgeving van Rhenen. Uiteraard vind je ook vakantieparken in Rhenen. Maar wat als daar geen geschikte locatie is? Er zijn in de omgeving verschillende vakantieparken waar je naartoe kunt. De stad Wageningen grenst aan Rhenen. Net als de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Neder-Betuwe. We bespreken hieronder deze dorpen en steden met vakantieparken zodat jij het vakantiepark én de plaats kan kiezen die het best bij je past.

Vakantiepark in Wageningen

Wageningen is een gezellige studentenstad. Het historische karakter van de stad wordt daardoor gecombineerd met een levendige sfeer. Wageningen kent veel monumentale gebouwen. Daarnaast is de lange aanwezigheid van de landbouw universiteit ook zichtbaar. Het heeft de stad gevormd tot wat het nu is. Rond de Oude kerk vind je een gezellig stadscentrum met leuke terrassen en restaurants. Midden in het centrum! Wageningen heeft een vakantiepark in de omgeving van Rhenen:

Ga jij hier een weekend of vakantie verblijven? Je bent vanaf het bungalowpark snel in Rhenen. Met de auto ben je in slechts 15 minuten bij het stadscentrum. Daarna kan je lekker met familie of vrienden de stad ontdekken.

Vakantiepark in Utrechtse Heuvelrug

De gemeente Utrechtse Heuvelrug bestaat uit de dorpen Amerongen, Leersum, Doorn, Driebergen-Rijsenburg en Maarn. Stuk voor stuk dorpen met een historisch karakter. Daarbij liggen de plaatsen langs de bossen van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het na de Veluwe grootste bosgebied van Nederland. Deze vakantieparken in de omgeving van Rhenen liggen ook veelal bij het bos. Natuurliefhebbers zullen het er naar hun zin hebben. Door de mooie natuur is er een ruim aanbod van bungalowparken. We noemen de dichtstbijzijnde vanaf Rhenen:

De dorpen Amerongen, Leersum en Doorn liggen het dichtst bij Rhenen. Afhankelijk van je verblijfplaats rijd je er met de auto in 15 tot 25 minuten naartoe.

Vakantiepark in Betuwe

De Neder-Betuwe ligt vanaf Rhenen aan de overkant van de Nederrijn. Na het oversteken van de Rijnbrug, rijd je gelijk de Neder-Betuwe in. In de typische Betuwe dorpen heerst de rust en pittoreske sfeer. Het landleven en fruitboomgaarden zijn kenmerkend voor de omgeving van deze streek. Wil je de Betuwe en Rhenen ontdekken? Dan zijn de karakteristieke dorpjes een goede verblijfplaats om je vakantie of weekend weg te boeken. Onderstaande vakantieparken liggen in de Neder-Betuwe:

Ga jij een huisje huren in de Neder-Betuwe? Afhankelijk van het vakantiepark in de omgeving Rhenen rijd je in zo’n 20 minuten naar de Rijnbrug. Daarna rijd je Rhenen gelijk binnen.

Waar ga jij overnachten?

Met de verschillende vakantieparken in de omgeving van Rhenen vind je ongetwijfeld een geschikt huisje. Een bungalowpark met zwembad of vakantiepark in het bos, er zijn allerlei mogelijkheden voor een vakantie of weekend weg. Kan je toch geen geschikt vakantiehuis vinden? Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten in een hotel, camping of bed en breakfast.

Ontdek Rhenen

In het midden van Nederland ligt Rhenen langs de voorbij stromende Nederrijn. De stad met een authentiek stadscentrum, populaire attracties en omgeven door natuur. Jong en oud gaan er een fijne tijd tegemoet. Voor zowel een vakantie als een weekend weg is er genoeg te verkennen en ontdekken. Bekijk op VisitRhenen wat dit stadje langs de Nederrijn te bieden heeft.