Van Der Valk Hotel in Rhenen

Op zoek naar een Van der Valk Hotel in Rhenen? Voor veel mensen is de hotelketen een populaire plek om te overnachten. Ik vertel je dan ook graag waar het dichtstbijzijnde hotel is.

Welk Van der Valk Hotel in Rhenen?

In Rhenen is geen Van der Valk Hotel. Wel zijn er enkele hotels van Van der Valk in de directe omgeving van Rhenen. Dit is in het aangrenzende Veenendaal en het Betuwse Tiel. Allebei op korte reistijd van Rhenen. Daarnaast ligt hotel ‘t Paviljoen in Rhenen. Lees hieronder verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Van der Valk Veenendaal

Vanaf Van der Valk hotel Veenendaal (aff.) is Rhenen makkelijk bereikbaar. Je bent er met de auto na een kwartier rijden. De kamers van de 4-sterrenaccommodatie zijn van alle gemakken voorzien zoals televisie, eigen badkamer en WiFi. Daarnaast heeft het hotel een terras, spa, sauna en bar. Je geniet in het restaurant van een ontbijt en diner. Van der Valk Hotel Veenendaal bevindt zich vlakbij station Veenendaal De Klomp en ligt langs de snelweg A12.

Van der Valk Tiel

Van der Valk Hotel Tiel (aff.) ligt midden in de Betuwe. Je rijdt vanaf dit hotel in 15 minuten naar Rhenen. Voor een combinatie van een bezoek aan Rhenen en de Betuwe is dit een perfecte locatie. De kamers van de 4-sterrenaccommodatie zijn traditioneel ingericht met warme kleuren. Daarbij zijn ze van alle benodigde gemakken voorzien. Het gezellige restaurant, de bar, loungeruimte en zwembad zorgen voor een fijn en smakelijk verblijf. In het hotel is WiFi aanwezig.

Hotel ‘t Paviljoen

Hotel ‘t Paviljoen (aff.) ligt aan de bosrijke Grebbeberg in Rhenen. Hoewel het geen Van der Valk Hotel is, is ‘t Paviljoen van alle gemakken voorzien. Het 4-sterrenhotel biedt kamers met een eigen badkamer en andere benodigde faciliteiten. ‘t Paviljoen in Rhenen beschikt over een bar, restaurant en sauna. Het hotel ligt op loopafstand van station Rhenen. Daarnaast ligt Ouwehands Dierenpark naast ‘t Paviljoen. Je bent met de auto binnen vijf minuten in het centrum. De bushalte is bijna recht voor het hotel.

Overnachten in Rhenen

Er zijn ook andere locaties om te overnachten in Rhenen. Overnacht bijvoorbeeld in een huisje op een vakantiepark of slaap bij een Bed & Breakfast. Er zijn allerlei mogelijkheden in deze knusse stad aan de Nederrijn. Perfect voor een overnachting, vakantie of weekendje weg. Bekijk hieronder een paar populaire voorbeelden (aff.):

Ik ontvang een kleine vergoeding als je boekt via VisitRhenen. Daarmee kan ik de website onderhouden. De pagina bevat daarom affiliate links.