Van Der Valk Hotel Rhenen

Van der valk hotel RhenenOp zoek naar een Van der Valk Hotel in Rhenen? In Rhenen is geen Van der Valk Hotel. Wel zijn er enkele hotels van Van der Valk in de directe omgeving. We bespreken de opties hieronder:

Veenendaal

Vanaf Van der Valk hotel Veenendaal is Rhenen makkelijk bereikbaar. Je bent er met de auto na een kwartier rijden. De kamers van de 4-sterrenaccommodatie zijn van alle gemakken voorzien zoals televisie, eigen badkamer en WiFi. Daarnaast heeft het hotel een terras, spa, sauna en bar. Je geniet in het restaurant van een ontbijt en diner. Van der Valk Hotel Veenendaal bevindt zich vlakbij station Veenendaal De Klomp en ligt langs de snelweg A12.

Meer informatie >>

Tiel

Van der Valk Hotel Tiel ligt midden in de Betuwe. Je rijdt vanaf dit hotel binnen 15 minuten naar Rhenen. Voor een combinatie van een bezoek aan Rhenen en de Betuwe is dit een perfecte locatie. De kamers van de 4-sterrenaccommodatie zijn traditioneel ingericht met warme kleuren. Daarbij zijn ze van alle benodigde gemakken voorzien. Het gezellige restaurant, de bar, loungeruimte en zwembad zorgen voor een fijn en smakelijk verblijf. In het hotel is WiFi aanwezig.

Meer informatie >>

‘t Paviljoen

Hotel ‘t Paviljoen ligt aan de bosrijke Grebbeberg in Rhenen. Hoewel het geen Van der Valk Hotel is, is ‘t Paviljoen van alle gemakken voorzien. Het 4-sterrenhotel biedt kamers met een eigen badkamer en mooie inrichting. ‘t Paviljoen in Rhenen beschikt over een bar, restaurant en sauna. Het hotel ligt op loopafstand van station Rhenen. Daarnaast ligt Ouwehands Dierenpark naast ‘t Paviljoen. Je bent met de auto binnen vijf minuten in het centrum. De bushalte is bijna recht voor het hotel.

Meer informatie >>

Overnachten in Rhenen

Er zijn ook andere locaties om te overnachten in Rhenen. Meerdere vakantieparken en Bed & Breakfasts liggen binnen de stadsgrenzen. Perfect voor een overnachting, vakantie of weekendje weg.