Villa GrebbeOord

Brasserie Villa GrebbeOord ligt op een prachtige plek aan de voet van de Grebbeberg. Je kunt van dinsdag t/m zondag terecht voor lunch. Op vrijdag t/m zondag wordt er ook diner geserveerd. Je gaat bij de brasserie in Rhenen dan ook heerlijk uit eten.

Meer informatie

Uit eten in een bosrijke omgeving

Villa GrebbeOord doet haar naam eer aan. Omgeven door het bos van de Grebbeberg ligt Villa GrebbeOord namelijk op een prachtige locatie. Op het fraaie terras zal je graag plaatsnemen. Daarnaast mag de inrichting van de brasserie er ook zijn. De eigentijdse stijl geeft je een fijn gevoel. In combinatie met het heerlijke eten ga je dan ook ongetwijfeld genieten. De brasserie bied je mogelijkheden voor zowel lunch als warme gerechten. Ook is er bij Villa GrebbeOord mogelijkheid voor het plannen van feesten en partijen.

De smakelijke menukaart

De warme gerechten bij Villa GrebbeOord zijn smaakvol. Variërend van een lekkere uitsmijter tot een heerlijke kogelbiefstuk. Je vindt naast de warme gerechten op de lunchkaart allerlei vers belegde broodjes en salades. Daarbij is ook aan de kinder- en vegetarische gasten gedacht. Met elk gezelschap ga je hier dan ook lekker uit eten in Rhenen.

Openingstijden

Brasserie Villa GrebbeOord is alleen op maandag gesloten. De overige dagen van de week opent de brasserie om 10.00 uur. De sluitingstijden variëren. Op dinsdag t/m donderdag is dit om 18.00 uur. Op vrijdag t/m zondag is de sluitingstijd om 20.00 uur.


Contactgegevens

Grebbeweg 160 | 3911 AX Rhenen | villa@grebbeoord.nl | 0317 358 207