Zien en doen in Rhenen

Wat is er te doen Rhenen? Ons korte antwoord: meer dan genoeg! Door de combinatie van natuur, cultuur en attracties kunnen we je allerlei aanbevelingen doen. Rhenen is omgeven door levendige bossen, prachtige rivierlandschappen en de langsstromende Nederrijn. Vol mogelijkheden voor mooie wandelingen en fietsroutes. Daarnaast vind je in Rhenen bekende attracties zoals Ouwehands dierenpark, ontdek je het militair verleden of bezoek je het karakteristieke stadscentrum. Rhenen laat je een stukje Nederland van haar mooiste kant zien.

Activiteiten in Rhenen

Ontdek wat er allemaal mogelijk is . Wij hebben het voor je verzameld. Of je nou op zoek bent naar een sportieve activiteit, het bewonderen van een bezienswaardigheid of je wilt laten meenemen door de unieke natuur.

Actief & Sportief

Wandelen, fietsen, kanoën of vissen. Er zijn in Rhenen allerlei sportieve mogelijkheden.

Attracties & Bezienswaardigheden

Bezoek Ouwehands dierenpark, bewonder de Cunerakerk of ga naar één van de andere bezienswaardigheden die Rhenen rijk is.

Rhenen

Natuur

Geniet van de natuur in en rond Rhenen. Wij hebben de natuurgebieden voor je in kaart gebracht.

Rhenen Centrum

Ontdek Rhenen centrum

Het karakteristieke stadscentrum van Rhenen is een bezoek waard. Bezoek de Cunerakerk, ga lekker winkelen of neem plaats op een fijn terras. Wij vertellen je graag wat er in de binnenstad te doen is.