Zwemmen in Rhenen

Ga lekker zwemmen in Rhenen. Het is gezellig om met vrienden of familie naar het zwembad te gaan. Spelen in het water, springen vanaf de kant of wat baantjes trekken. Of jou nou binnen of buiten wilt zwemmen, het bezorgt je altijd plezier.

Zwembad in Rhenen

Een zwembad is de plek waar je moet zijn als je wilt zwemmen in Rhenen. Geschikt voor het trekken van baantjes of om lekker ontspannen in het water te spelen. Bij het onderstaande zwembad in Rhenen kan je zwemmen:

Tip: de zwembaden in Rhenen en haar omgeving worden ook gebruikt voor andere activiteiten zoals zwemles. Bekijk daarom altijd op welke tijden je recreatief kan zwemmen in Rhenen en omgeving.

Zwembaden omgeving Rhenen

Er zijn meerdere zwembaden in de omgeving van Rhenen. Allemaal vanaf Rhenen met beperkte reistijd met de auto te bereiken. Elk zwembad heeft zijn eigen kenmerken zoals glijbanen, duikplanken en bubbelbaden. Waarbij sommige zwembaden over zowel binnen- als buitenbaden beschikken. Welk zwembad lijkt jou het leukst om te gaan zwemmen? Hieronder de dichtstbijzijnde zwembaden vanaf Rhenen:

Buiten zwemmen omgeving Rhenen

In de zomer is het verleidelijk om eenduik te nemen in de Nederrijn als je buiten wilt zwemmen in Rhenen. Echter, door de stroming, zuiging en langskomende scheepvaart is dit gevaarlijk. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om buiten te zwemmen in de omgeving van Rhenen. Zowel buitenzwembaden met glijbanen en springplanken als mooie recreatieplassen langs de Nederrijn. Onderstaand een overzicht voor buiten zwemmen in de omgeving Rhenen: