Met de natuur van de Utrechtse Heuvelrug en het schilderachtige dorpscentrum, is het fijn overnachten in Amerongen. Met hotels en B&B’s is er genoeg keuze binnen deze plaats in de omgeving van Rhenen. Ik help je graag met het vinden van een mooie plek. Ik ging op zoek en heb een aantal leuke verblijven in Amerongen op een rij gezet.

Waar overnachten in Amerongen?

Laat je door mij inspireren met de leuke verblijven voor overnachten op Amerongen. Ik heb hieronder de hotels en B&B’s in Amerongen verzameld. Klik op de naam van een locatie voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid. Wel zo handig!

Hotel in Amerongen

Overnacht in Amerongen bij één van de hotels. Ik zocht ze voor je op. De hotels liggen in het dorpscentrum. Vlakbij bezienswaardigheden zoals Kasteel Amerongen, molen Maallust en het Tabaksteeltmuseum. Bekijk hieronder de hotels in Amerongen:

1. Hotel Napoleonschuur

Hotel Napoleonschuur (aff.) ligt midden in het dorpscentrum van Amerongen. Het kleinschalige hotel is gevestigd in de gerestaureerde historische Tabakswaag uit 1806. De designkamers zijn ruim opgezet met faciliteiten zoals een bureau, flatscreen-tv en eigen badkamer.

2. Restaurant Hotel Buitenlust

Restaurant Hotel Buitenlust (aff.) ligt aan de rand van het centrum. Het hotel in Amerongen is een echt dorpshotel. Onder andere door het restaurant. Je overnacht er in Amerongen op een gezellige plek waar voorbijgangers graag neerstrijken. Als gast kan je ook gebruikmaken van het terras en de bar.

Bed en breakfast in Amerongen

Je bent voor een overnachting in huiselijke sfeer bij een bed en breakfast in Amerongen aan het juiste adres. Wanneer je wilt overnachten in Amerongen heb je keuze uit leuke B&B’s. Veelal gevestigd in het dorpscentrum vind je hieronder mijn tips:

3. B&B De Smederij

B&B De Smederij (aff.) is gevestigd in de oude smederij van Amerongen. Een monumentaal gebouw uit 1860. De bed en breakfast ligt in het dorpscentrum vlakbij kasteel Amerongen. De kamers hebben een eigen badkamer. Daarnaast zijn er een gedeelde living, kitchenette en wellness faciliteiten.

4. B&B Het Gasthuys

Vanaf B&B Het Gasthuys (aff.) kijk je uit op de poort van Kasteel Amerongen. Je overnacht er in een rijksmonument waar de authentieke details altijd zijn behouden. De bed en breakfast is in het verleden tot winnaar gekozen als beste B&B van Nederland in het TV programma van Omroep MAX.

5. Bed & Breakfast 23

Aan de Nederstraat 23 vind je Bed & Breakfast 23 (aff.). Gelegen in het souterain hebben de kamers een eigen achteringang. De B&B in Amerongen heeft modern ingerichte kamers met faciliteiten zoals een TV en bureau. Daarnaast is er en een gedeelde zitkamer.

Overnachten op de Utrechtse Heuvelrug in Rhenen

De steden en dorpen op de Utrechtse Heuvelrug zijn allemaal op hun eigen manier bijzonder. Als inwoner van Rhenen vertel ik op VisitRhenen alles over de plaats en omgeving. Laat je de weg wijzen door alles wat er te doen is. Benieuwd waar je in Rhenen kunt verblijven? Bekijk dan mijn overzicht voor overnachten in Rhenen. Je vindt er de hotels, vakantieparken en bed en breakfast. Hopelijk tot snel op de Utrechtse Heuvelrug!

Deze pagina bevat affiliate links.