7x Overnachten in Wageningen: hotel, vakantiepark en B&B

Ben je op zoek naar een mooi verblijf om te overnachten in Wageningen? Niets is lekkerder dan de dag af te sluiten en jezelf te verwennen met een fijne nacht. In dit artikel vertel ik je welke hotels, vakantieparken en B&B’s er in deze plaats, die aan Rhenen grenst, gevestigd zijn. Zo kan jij de keuze maken die het best bij je past.

Kom je ook Rhenen bezoeken terwijl je overnacht in Wageningen? De studentenstad ligt op een kwartier reistijd van Rhenen (auto). Ontdek op VisitRhenen wat je er allemaal kunt beleven.

Waar overnachten in Wageningen?

In de gezellige studentenstad zijn een aantal hotels, B&B’s en een vakantiepark. In dit artikel heb ik zeven locaties voor je bij elkaar gezocht om te overnachten in Wageningen. Ik heb bij elk verblijf een link geplaatst, zodat je gelijk verder kunt kijken en boeken. Wel zo makkelijk!

Hotels in Wageningen

Zoek je een hotel in Wageningen? Wanneer je wilt overnachten in Wageningen is een hotel een goede keuze. In de studentenstad heb je keuze uit een aantal hotels. Bekijk hieronder de vier hotels die ik heb opgesomd:

1. Fletcher Hotel De Wageningsche Berg

Fletcher Hotel Wageningen
Foto: Fletcher Hotels

Fletcher Hotel De Wageningsche Berg ligt buiten het centrum op de Wageningse berg. Het hotel is omringd door bos en biedt uitzicht over de Nederrijn. Daarnaast zijn er verschillende welnessfaciliteiten en een restaurant.

2. Hotel De Wereld

Boetiek hotel De Wereld (aff.) ligt aan het stadscentrum. Het vier sterren hotel in Wageningen is bekend om de vredesonderhandelingen tijdens de Tweede Wereldoorlog in 1945. In het boetiek hotel zijn ook een restaurant, bar en terras aanwezig.

3. Hotel WICC

Hotel WICC (aff.) ligt langs het stadscentrum van Wageningen. De hotelkamers van het vier sterren hotel bezorgen je een fijne overnachting. En met onder andere meerdere restaurants, een bar en fitnessruimte zijn de faciliteiten dik in orde.

4. Hotel Nol in ‘t Bosch

Overnachten in Wageningen bij Hotel Restaurant Nol in ’t Bosch (aff.) doe je middenin de natuur. De bossen aan de rand van de Veluwezoom zijn de achtertuin van het hotel. Het hotel in Wageningen heeft een restaurant met terras.

Vakantiepark in Wageningen

Er is ook een vakantiepark in Wageningen. Leuk gezinnen of wanneer je met een groep wilt overnachten in Wageningen. Bekijk hieronder het vakantiepark:

5. Topparken De Wielerbaan

In Wageningen ligt Topparken Recreatiepark De Wielerbaan (aff.). Het vakantiepark beschikt over een zwembad en verschillende speelfaciliteiten voor kinderen. Ook is er een snackbar en restaurant aanwezig.

Bed en breakfast in Wageningen

Hou je van de persoonlijke stijl van een bed en breakfast? Er zijn twee B&B’s in Wageningen die ik bij je onder de aandacht wil brengen:

6. B&B De Willemshoeve

Bij B&B De Willemshoeve (aff.) in Wageningen overnacht je in een oude boerderij. De bed en breakfast ligt buiten de stad in de landelijke omgeving. De kamers zijn ingericht in een landelijke stijl.

7. B&B ‘t Heerenhuys

B&B ‘t Heerenhuys (aff.) is gevestigd in een oude villa. De bed en breakfast in Wageningen ligt aan een boomrijke laan op loopafstand van de Uiterwaarden en de botanische tuinen. Ook het stadscentrum ligt op korte afstand van de B&B.

Overnacht vlakbij Wageningen in Rhenen

Wageningen en de omliggende regio is een mooie plek om te ontdekken. Als inwoner van het aangrenzende Rhenen vertel ik op VisitRhenen alles over de plaats en omgeving. Benieuwd waar je in Rhenen kunt verblijven? Bekijk dan mijn overzicht voor overnachten in Rhenen. Je vindt er de hotels, vakantieparken en bed en breakfast.

Deze pagina bevat affiliate links.