Ben je op zoek naar een mooi verblijf om te overnachten in Wageningen? Boek dan een overnachting bij een vakantiepark, B&B of hotel in Wageningen. De gezellige studentenstad vlakbij Rhenen. Bekijk een selectie van de hotels, vakantieparken en B&B’s die er zijn voor een vakantie of overnachting in Wageningen.

Waar overnachten in Wageningen?

Hotels in Wageningen

Wanneer je wilt overnachten in Wageningen is een hotel een goede keuze. In de studentenstad heb je keuze uit een aantal adressen. Bekijk hieronder de hotels in Wageningen die ik heb opgesomd:

Fletcher Hotel De Wageningsche Berg

Fletcher Hotel Wageningen
Foto: Fletcher Hotels

Fletcher Hotel De Wageningsche Berg ligt buiten het centrum op de Wageningse berg. Het hotel in Wageningen is omringd door bos en biedt uitzicht over de Nederrijn. Daarnaast zijn er verschillende welnessfaciliteiten en een restaurant.

Hotel De Wereld

Boetiek hotel De Wereld (aff.) ligt aan het stadscentrum. Het vier sterren hotel bij Wageningen centrum is bekend om de vredesonderhandelingen tijdens de Tweede Wereldoorlog in 1945. In het boetiek hotel is een restaurant, bar en terras aanwezig.

Hotel WICC

Hotel WICC (aff.) ligt bij het centrum van de stad. De hotelkamers van het vier sterren hotel bij Wageningen centrum bezorgen je een fijne overnachting. En met onder andere meerdere restaurants, een bar en fitnessruimte zijn de faciliteiten dik in orde.

Hotel Nol in ‘t Bosch

Overnachten in Wageningen bij Hotel Restaurant Nol in ’t Bosch (aff.) doe je middenin de natuur. De bossen aan de rand van de Veluwezoom zijn de achtertuin van het hotel. Het hotel in Wageningen heeft een restaurant met terras.

Vakantiepark in Wageningen

Er is ook een vakantiepark in Wageningen. Leuk gezinnen of wanneer je met een groep wilt overnachten in Wageningen. Bekijk hieronder het vakantiepark:

Vakantiepark Topparken De Wielerbaan

TopParken De Wielerbaan Vakantiepark Wageningen
Foto: TopParken De Wielerbaan

In Wageningen ligt TopParken De Wielerbaan. Het vakantiepark met kampeerplaatsen en vakantiehuizen. Op het park staat een buiten zwembad en zijn er verschillende speelfaciliteiten. Ook is er een snackbar en restaurant aanwezig. Een veelzijdig vakantiepark waar de Utrechtse Heuvelrug, Gelderse Vallei en Veluwe binnen handbereik ligt.

Bed en breakfast in Wageningen

Hou je van de persoonlijke stijl van een bed en breakfast? Er zijn twee B&B’s in Wageningen die ik bij je onder de aandacht wil brengen:

B&B De Willemshoeve

Bij B&B De Willemshoeve (aff.) in Wageningen overnacht je in een oude boerderij. De bed en breakfast ligt buiten de stad in de landelijke omgeving. De kamers zijn ingericht in een landelijke stijl.

B&B ‘t Heerenhuys

B&B ‘t Heerenhuys (aff.) is gevestigd in een oude villa. De bed en breakfast in Wageningen ligt aan een boomrijke laan op loopafstand van de Uiterwaarden en de botanische tuinen. Ook het stadscentrum ligt op korte afstand van de B&B.

Overnacht vlakbij Wageningen in Rhenen

Wageningen en de omliggende regio is een mooie plek om te ontdekken. Als inwoner van het aangrenzende Rhenen vertel ik op VisitRhenen alles over de plaats en omgeving. Benieuwd waar je in Rhenen kunt verblijven? Bekijk dan mijn overzicht voor overnachten in Rhenen. Je vindt er de hotels, vakantieparken en bed en breakfast.

Kom je ook Rhenen bezoeken terwijl je overnacht in Wageningen? De studentenstad ligt op een kwartier reistijd van Rhenen (auto). Ontdek op VisitRhenen wat je er allemaal kunt beleven.

Deze pagina bevat affiliate links.