Wil je overnachten in Overberg? Gelegen tegen de Utrechtse Heuvelrug geniet je er van de mooie natuur. Een plaats met rust en ruimte in de buurt van Rhenen (13 km). Bekijk in onderstaand overzicht de hotels en vakantieparken in Overberg.

Waar overnachten in Overberg?

Lees het overzicht met verblijven voor overnachten in Overberg. In dit artikel staan geselecteerde hotels en vakantieparken. Klik op het verblijf voor meer informatie en de beschikbaarheid.

Vakantieparken in Overberg

Op zoek naar een huisje op een vakantiepark? Ga dan bij een vakantiepark in Overberg overnachten. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Landal Amerongse Berg

Landal Amerongse Berg Vakantiepark
Foto: Landal Greenparks

Landal Amerongse Berg is een kleinschalig vakantiepark in Overberg. Het park ligt vlakbij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Lekker wanneer je houdt van wandelen en fietsen. Op het vakantiepark staat een overdekt zwembad met peuterbad. Ook is er een indoor speeltuin voor de kids en een midgetgolfbaan.

Naast de vakantieparken waar je kunt overnachten in Overberg zijn er ook parken in de omgeving. Bekijk hiervoor het overzicht met vakantieparken op de Utrechtse Heuvelrug.

Hotels in Overberg

Strijk neer in een mooie kamer bij een hotel in Overberg. Laat je verwennen met gemak en comfort. Je kunt bij deze hotels in Overberg verblijven:

Hampshire Boshotel Overberg

Je verblijft bij Hampshire Boshotel Overberg (aff.) aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Een vier-sterren hotel dat duurzaam gebouwd is met natuurlijke materialen. Gelegen in het groen ervaar je er de rust en ruimte. Je wandelt zo vanuit het hotel het bos in. In het hotel vind je wellness faciliteiten, een restaurant en bar. Een verblijf waar je tot rust komt.

Ontdek welke hotels er nog meer zijn in de buurt van Overberg. Bekijk het overzicht met hotels op de Utrechtse Heuvelrug.

Overnachten op de Utrechtse Heuvelrug

Je overnacht in Overberg bij het hotel of vakantiepark aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Laat je de weg wijzen door alles wat er te doen is. Op VisitRhenen ontdek je Rhenen en de omgeving. Nieuwsgierig waar je in Rhenen kunt verblijven? Bekijk dan het overzicht voor overnachten in Rhenen. Hopelijk tot snel in Rhenen!

De pagina bevat affiliate links.