Bekijk de hotels in Rhenen en omgeving. Maak je bezoek aan de stad compleet en blijf er slapen. Een goede nachtrust is belangrijk tijdens een midweek, weekend weg of vakantie. Ik heb de hotels in Rhenen en haar omgeving voor je op een rij gezet.

Overzicht hotels in Rhenen

Bekijk in het overzicht de plekken om te overnachten in een hotel in Rhenen. Past dit toch niet helemaal bij je? Geen probleem! Je vindt in dit artikel ook de hotels in de omgeving van Rhenen.


Hotels in de omgeving van Rhenen

Je vindt ook hotels in de omgeving van Rhenen. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor fijn verblijf. Al deze hotels liggen in aan Rhenen grenzende gemeenten.


Hampshire boshotel – Overberg

Het Hampshire Boshotel Overberg (aff.) is een hotel in de omgeving van Rhenen voor natuurliefhebbers. Het vier sterren hotel ligt in de rustige omgeving van Nationale Park Utrechtse Heuvelrug. De natuur is nooit ver weg. Het is één van de meest milieuvriendelijke hotels in Rhenen en omgeving. Zo is het bijvoorbeeld gebouwd van natuurlijke materialen.

>> Bekijk beschikbaarheid

Fruitpark Hotel & Spa – Ochten

Wanneer je in Rhenen de Rijnbrug oversteekt, rijd je gelijk de Betuwe in. De streek die bekend staat om het rivierenland, de fruitgaarden en karakteristieke dorpjes. In het nabij gelegen Ochten staat Fruitpark Hotel & Spa. Een hotel met welness en fruitpark. Een goede keuze als je zoekt naar hotels in Rhenen of de omgeving waar je de Utrechtse Heuvelrug en Betuwe kan ontdekken.

>> Bekijk beschikbaarheid

Overnachten in Rhenen

Slapen in een hotel is een goede keuze als je wilt overnachten in Rhenen. De mooie hotels in Rhenen en omgeving maken van jouw verblijf een aangename ervaring. De services en faciliteiten van een hotel zoals uitgebreid ontbijt, receptie en wellness zorgen vaak voor een luxe ervaring. Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden als je wilt overnachten in Rhenen. Huur een vakantiehuisje op een vakantiepark, verblijf bij lokale inwoners in een bed and breakfasts of kampeer op een camping in Rhenen of haar omgeving. Op VisitRhenen vind je per categorie de mogelijkheden. Zo kan jij de keuze maken die het best bij jou past.

Vanaf de hotels in Rhenen ben je op de Utrechtse Heuvelrug. Een prachtige streek vol natuur en cultuur. Daarnaast zijn de regio’s de Gelderse Vallei en Betuwe dichtbij. Jouw hotel in Rhenen is dan ook een mooie verblijf plek om deze streken te gaan ontdekken. Daarnaast tref je met Rhenen een kleine stad vol activiteiten, natuur en bezienswaardigheden. Zowel in Rhenen als in de regio is er dan ook volop vermaak. En dan is niets lekkerder om na een lange dag vol cultuur, gezelligheid en goed eten in een zacht bed te duiken. Lekker overnachten in een hotelkamer van een hotel in Rhenen, welterusten!

De pagina bevat affiliate links.