Op zoek naar een leuk vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug? Verscholen tussen de heuvelachtige bossen liggen de bungalows en vakantiehuizen. Van bungalowpark met zwembad en speelmogelijkheden voor de kinderen tot luxe vakantiehuis waar je tot rust komt. Ik zette er een aantal op rijtje. Stuk voor stuk locaties waar je verblijf in een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug niet meer stuk kan!

Vakantieparken op de Utrechtse Heuvelrug

Laat je door inspireren mijn selecte van vakantieparken op de Utrechtse Heuvelrug. Uitgekozen met als voorwaarde dat ze ook in de omgeving van Rhenen liggen. Hieronder staan ze op een rij. Klik op een locatie voor meer informatie over het park.

Vakantiepark De Thijmse Berg – Rhenen

Thijmse berg vakantiepark Rhenen
Foto: Vakantiepark De Thijmse Berg

Vakantiepark De Thijmse Berg is een vakantiepark met zwembad op de Utrechtse Heuvelrug. Gelegen in Rhenen staan de vakantiehuizen tussen het bos. Het park heeft een zwembad, peuterbad en spraypark voor de jongste gasten. En met een brasserie, animatie, sportbaan en meer is er genoeg te beleven. Een vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug voor de hele familie.

Soof Heuvelrug – Rhenen

Boutique Parc Soof Vakantiepark Rhenen
Foto: Soof Heuvelrug

Nog een parel op de Utrechtse Heuvelrug is Soof Heuvelrug in Rhenen. Je verblijft op het kleinschalige park in Eco-lodges aan de rand van het bos. Volledig duurzaam én van alle luxe voorzien. Duurzaamheid komt ook terug in de faciliteiten zoals het zwembad en de brasserie. Luxe en duurzaam vakantie vieren, het kan bij dit luxe vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug.

Landal Amerongse Berg – Overberg

Landal Amerongse Berg Vakantiepark
Foto: Landal Greenparks

Kom tot rust bij het kleinschalige Landal Amerongse Berg in Overberg. Een vakantiepark met zwembad en peuterbad (overdekt). Daarnaast is er een indoor speeltuin voor de kinderen en een midgetgolfbaan. De vrijstaande vakantiehuizen zijn ruim en sfeervol ingericht. Het park ligt dicht bij de bossen. Het zorgt ervoor dat je vanaf het park heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Vakantiepark Bonte Vlucht – Doorn

Vakantiepark Bonte Vlucht Zwembad
Foto: succesholidayparcs

Midden in de bossen van Doorn ligt Vakantiepark Bonte Vlucht. Duik in het buitenzwembad, bestel wat lekkers bij de snackbar of speel een wedstrijd op de tennisbaan. Bij het kindvriendelijke vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug is er genoeg te doen. En met het Doornse gat en de Kaapse bossen om de hoek maak je zo een mooie boswandeling.

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin – Leersum

Molecaten Parc Landgoed Ginkelduin Zwembad
Foto: Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

In Leersum ligt het gezellige park Molecaten Park Landgoed Ginkelduin. Met binnen- en buitenzwembad, bowlingbaan, restaurant en sport en spel activiteiten zijn alle ingrediënten aanwezig voor een fijne vakantie. Daarnaast is er in de vakanties animatie voor de kids. Het vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug is omringd door het bos. Heerlijk!

Vakantiepark RCN het Grote Bos – Doorn

Vakantiepark RCN het Grote Bos Zwembad
Foto: RCN het Grote Bos

Het leuke familiepark RCN het Grote Bos in Doorn heeft veel faciliteiten voor jong en oud. Zoals een survivalparcours, bowlingbaan, fossielenveld en animatieteam. Het vakantiepark met zwembad op de Utrechtse Heuvelrug biedt verkoeling met glijbanen, buitenbad en waterspeelparadijs. En je geniet van wat lekkers in de brasserie. Je kunt bij dit vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug ook kamperen.

Overnachten in een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug

Kom jij overnachten in een luxe vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug? Boek één van de vakantieparken met zwembad. Of kies voor een kleinschalig bungalowpark omringd door mooie natuur. Een bungalow op de Utrechtse Heuvelrug is veelal luxe en comfortabel. Om het verblijf nog comfortabeler te maken, maak je gebruik van de faciliteiten. Kijk op de pagina’s over de parken voor een overzicht. Voor zowel gezinnen, rustzoekers en koppels is er altijd een leuke optie.

Veel vakantiegangers vinden dat er tijdens een vakantie één ding niet mag ontbreken, vooral niet als er kinderen meegaan. Dat is een zwembad op het vakantiepark! Gelukkig is er genoeg genoeg keuze voor een vakantiepark met zwembad op de Utrechtse Heuvelrug.

Een vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug is één van de manieren voor een overnachting. In de streek zijn er ook leuke hotels, bed en breakfasts en campings. Nieuwsgierig? Bekijk dan vooral het overzicht met mogelijkheden voor overnachten in Rhenen. En laat je op VisitRhenen inspireren door alles wat er te doen is.