Op zoek naar een leuk vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug? Verscholen tussen de heuvelachtige bossen liggen de bungalows en vakantiehuizen. Van een bungalowpark met zwembad voor een familievakantie tot luxe vakantiehuizen op een kleinschalig park waar je tot rust komt. Laat je inspireren door mijn selectie voor jouw vakantie op de Utrechtse Heuvelrug.

Vakantieparken op de Utrechtse Heuvelrug

Bekijk de vakantieparken op de Utrechtse Heuvelrug en lees meer informatie over de faciliteiten, tips van de lokale inwoner en maak gelijk een boeking.

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin – Leersum

Verscholen tussen de bossen in Leersum ligt Molecaten Park Landgoed Ginkelduin. Een vakantiepark met kampeerplaatsen en vakantiehuizen. Met zwembaden, bowlingbaan en restaurant zijn alle ingrediënten er voor een fijne vakantie. Het vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug ligt op 14 km van Rhenen.

Bekijk vakantiepark

Vakantiepark RCN het Grote Bos – Doorn

Het familiepark RCN het Grote Bos in Doorn heeft faciliteiten voor jong en oud. Het vakantiepark met zwembad op de Utrechtse Heuvelrug heeft ook een brasserie, bowlingbaan en spelfaciliteiten. Je kunt bij dit vakantiepark met camping bij Rhenen (15 km) ook kamperen.

Bekijk vakantiepark

Vakantiepark Bonte Vlucht – Doorn

Midden in de bossen van Doorn ligt Vakantiepark Bonte Vlucht. Bij het kindvriendelijke vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug is er genoeg te doen. Het familiepark met camping heeft een zwembad, sport- en spelfaciliteiten. Het vakantiepark ligt op 15 km van Rhenen.

Bekijk vakantiepark

Soof Heuvelrug – Rhenen

Soof Heuvelrug is een luxe vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug. De moderne eco-lodges zijn volledig duurzaam en van luxe voorzien. Daarnaast zijn er bij Soof faciliteiten zoals een zwembad en brasserie. Het kleinschalige park in Rhenen grenst aan het bosrijke natuurgebied Kwintelooijen.

Bekijk vakantiepark

Beleef de schoonheid van de Utrechtse Heuvelrug

Ontdek deze regio vanaf één van de vakantieparken op de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Of je nu op zoek bent naar een familievakantie, een romantisch uitje of een soloreis, vanaf de vakantieparken ligt er een mix van natuur, activiteiten, culturele- en historische bezienswaardigheden voor je klaar. Nieuwsgierig wat er allemaal te doen is? Laat je inspireren op VisitRhenen en ontdek wat er te zien, doen en beleven is.

Boek jouw vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug

Boek vandaag nog jouw verblijf bij een vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug. Overnacht bij een vakantiepark met zwembad, kleinschalig bungalowpark omringd door natuur of een luxe vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug. Een verblijf in bungalow op de Utrechtse Heuvelrug is veelal luxe, comfortabel en genieten! Voor zowel een familievakantie in Nederland, natuurliefhebbers en koppels zijn er leuke opties.

Een familievakantie op de Utrechtse Heuvelrug

Voor een familievakantie op de Utrechtse Heuvelrug is er met vakantieparken zoals De Thijmse Berg, Landgoed Ginkelduin en Het Grote Bos genoeg keuze. Met het vakantiehuis als thuisbasis vermaakt het hele gezin zich met animatie, horeca, sport- en spelactiviteiten en een zwembad op het vakantiepark. En trek je er met je familievakantie op de Utrechtse Heuvelrug graag op uit? Dan bieden Ouwehands Dierenpark, kastelen, musea en outdoor activiteiten uitkomst.

Een natuur vakantie op de Utrechtse Heuvelrug

Liefhebbers van natuur zitten op de Utrechtse Heuvelrug voor een vakantie op het juiste adres. Kleinschalige vakantieparken zoals Soof Heuvelrug en Landal Amerongse Berg zijn fijne accomodaties. Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is, na de Veluwe, het grootste bosgebied van Nederland. Honderden kilometers aan wandelroutes en fietstochten liggen klaar om ontdekt te worden. De heuvelachtige natuur biedt vele uitzichtpunten zoals bij Kwintelooijen, de Grebbeberg en uitkijktoren De Kaap. Genoeg te beleven voor een fijne natuur vakantie op de Utrechtse Heuvelrug.

Andere mogelijkheden voor overnachten op de Utrechtse Heuvelrug

Een vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug is één van de manieren voor een overnachting. In de streek zijn er ook leuke hotels, bed en breakfasts en campings. Nieuwsgierig? Bekijk dan vooral het overzicht met mogelijkheden voor overnachten in Rhenen.