Op zoek naar een vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug? Dan ben je op het juiste adres. Veelal verscholen tussen de heuvelachtige bossen liggen de vakantiehuizen. Van parken met volop speelmogelijkheden voor de kinderen en zwembaden tot een plek waar je tot rust komt. Met dit overzicht kan je verblijf bij een vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug niet meer stuk!

Vakantieparken op de Utrechtse Heuvelrug

Laat je door inspireren de leuke parken. Hieronder staan de vakantieparken van de Utrechtse Heuvelrug op een rij. Klik op een locatie voor meer informatie over het park. Je kunt ook gelijk boeken.

Vakantiepark De Thijmse Berg

Thijmse berg vakantiepark Rhenen
Foto: Vakantiepark De Thijmse Berg

Vakantiepark De Thijmse Berg is een gezellig vakantiepark in Rhenen. De vakantiehuizen en faciliteiten staan tussen het bos van de Utrechtse Heuvelrug. Het park heeft een zwembad, peuterbad en spraypark voor de jongste gasten. En met een brasserie, animatie, sportbaan en meer is er genoeg te beleven. Een vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug voor de hele familie.

Boutique Parc Soof

Boutique Parc Soof Vakantiepark Rhenen
Foto: Boutique Parc Soof

Nog een parel op de Utrechtse Heuvelrug is Boutique Parc Soof in Rhenen. Je verblijft op het kleinschalige park in Eco-lodges aan de rand van het bos. Volledig duurzaam én van alle luxe voorzien. Duurzaamheid komt ook terug in de faciliteiten zoals het zwembad en de brasserie. Luxe en duurzaam vakantie vieren, bij dit vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug kan het.

Vakantiepark Bonte Vlucht

Vakantiepark Bonte Vlucht Zwembad
Foto: succesholidayparcs

Midden in de bossen van Doorn ligt Vakantiepark Bonte Vlucht. Duik in het buitenzwembad, bestel wat lekkers bij de snackbar of speel een wedstrijd op de tennisbaan. Bij het kindvriendelijke vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug is er genoeg te doen. En met het Doornse gat en de Kaapse bossen om de hoek maak je zo een mooie boswandeling.

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Molecaten Parc Landgoed Ginkelduin Zwembad
Foto: Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

In Leersum ligt het gezellige park Molecaten Park Landgoed Ginkelduin. Met binnen- en buitenzwembad, bowlingbaan, restaurant en sport en spel activiteiten zijn alle ingrediënten aanwezig voor een fijne vakantie. Daarnaast is er in de vakanties animatie voor de kids. Het vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug is omringd door het bos. Heerlijk!

Vakantiepark RCN het Grote Bos

Vakantiepark RCN het Grote Bos Zwembad
Foto: RCN het Grote Bos

Het leuke familiepark RCN het Grote Bos in Doorn heeft veel faciliteiten voor jong en oud. Zoals een survivalparcours, bowlingbaan, fossielenveld en animatieteam. Het zwembad op het park biedt verkoeling met glijbanen, buitenbad en waterspeelparadijs. En je geniet van wat lekkers in de brasserie. Bij dit vakantieparken op de Utrechtse Heuvelrug kan je ook kamperen.

Landal Amerongse Berg

Landal Amerongse Berg Vakantiepark
Foto: Landal Greenparks

Kom tot rust bij het kleinschalige Landal Amerongse Berg in Overberg. Een vakantiepark met zwembad en peuterbad (overdekt). Daarnaast is er een indoor speeltuin voor de kinderen en een midgetgolfbaan. De vrijstaande vakantiehuizen zijn ruim en sfeervol ingericht. Het park ligt dicht bij de bossen. Het zorgt ervoor dat je vanaf het park heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Overnachten op de Utrechtse Heuvelrug

Een vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug is één van de manieren voor een overnachting. In de streek zijn er ook leuke hotels, bed en breakfasts en campings. Nieuwsgierig? Bekijk dan vooral het overzicht met mogelijkheden voor overnachten in Rhenen. En laat je op VisitRhenen inspireren door alles wat er te doen is.