Tussen de bossen van Doorn ligt Vakantiepark Bonte Vlucht. Op het familiepark is er voor iedereen wat te beleven. Plons in het verwarmde openluchtzwembad, geniet van wat lekkers bij het restaurant en leef je uit op de tennisbaan. Nieuwsgierig geworden? Ik geef je over dit park in de omgeving van Rhenen de algemene informatie, prijsvergelijking en tips.

Vind de beste prijs voor Vakantiepark Bonte Vlucht
Bonte VluchtBekijk
BungalowspecialsBekijk
(aff.)
  • Vakantiepark Bonte Vlucht Zwembad
  • Vakantiepark Bonte Vlucht Doorn
  • Vakantiepark Bonte Vlucht
  • Vakantiepark Bonte Vlucht Doorn
  • Vakantiepark Bonte Vlucht Doorn

Vakantie vieren bij Vakantiepark Bonte Vlucht

Je geniet midden op de Utrechtse Heuvelrug van je vakantie bij Vakantiepark Bonte Vlucht. Omringd door de uitgestrekte bossen verblijf je in de natuur. Een mooie plek voor natuurliefhebbers die van wandelen houden. Daarnaast is het vakantiepark in Doorn een kindvriendelijk park met faciliteiten voor het hele gezin.

Voor een verblijf bij Vakantiepark Bonte Vlucht kan je kiezen tussen verschillende soorten vakantiehuizen. Zoals appartementen, bungalows en safaritenten. Daarnaast zijn er ook kampeerplekken op het park. Dus ook met een eigen tent of caravan ben je bij het vakantiepark aan het goede adres.

Faciliteiten

Met de faciliteiten die Vakantiepark Bonte Vlucht biedt, vermaakt iedereen zich zeker. Op en rondom het park zijn er leuke dingen te doen. Kijk voor alle faciliteiten op de boeking-sites. Hieronder lees je de belangrijkste:

  • Buitenzwembad
  • Restaurant – Café en snackbar
  • Fietsverhuur
  • Tennisbaan
  • Kidsclub (zomervakanties)

Tips van de local

Doordat je bij Vakantiepark Bonte Vlucht midden op de Utrechtse Heuvelrug verblijft, kan je er alle kanten op voor een activiteit. Ook dichtbij het park ontdek je er leuke plekken. Volg een wandelroute door de Kaapse bossen naar uitkijktoren De Kaap. Je kijkt er prachtig uit over de Heuvelrug. Of bezoek het landgoed en museum van Huis Doorn. Een statig landhuis met rijke geschiedenis.

Wil je ook graag andere plaatsen op de Utrechtse Heuvelrug bezoeken? Het centrum van Rhenen (15 km) en populaire plekken zoals Ouwehands Dierenpark en Militair Ereveld Grebbeberg zijn goed bereikbaar vanaf het park.

Overnachten bij vakantiepark Bonte Vlucht

Vind de beste prijs voor Vakantiepark Bonte Vlucht
Bonte VluchtBekijk
BungalowspecialsBekijk
(aff.)

Er kunnen wijzigingen zijn sinds mijn laatste update. Op de boekingssites staat altijd de actuele informatie. Ik ontvang een kleine vergoeding als je boekt of koopt via VisitRhenen. De pagina bevat affiliate links.