Kom overnachten in Leersum. Midden op de Utrechtse Heuvelrug is het dorp een ideaal startpunt voor het ontdekken van de regio. En gelegen tegen het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug geniet je er van de mooie natuur. Oftewel, een mooie plaats voor een vakantie in de omgeving van Rhenen (11 km). Ontdek met dit overzicht voor hotels en vakantieparken in Leersum welk verblijf het best bij jou past!

Waar overnachten in Leersum?

Bekijk de tips voor overnachten in Leersum. Je leest over de vakantieparken en hotels in de plaats. Klik op het verblijf voor meer informatie en beschikbaarheid.

Vakantieparken in Leersum

Is vakantie vieren in een vakantiehuis jouw favoriet? Ga dan op een vakantiepark in Leersum overnachten. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Molecaten Parc Landgoed Ginkelduin Vakantiepark Leersum
Foto: Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is een gezellig vakantiepark in Leersum voor de hele familie. Omgeven door de bossen kom je er tot rust. Terwijl er met een binnen- en buitenzwembad, bowlingbaan, restaurant en sport en spel activiteiten ook genoeg vermaak is. Op het vakantiepark, waar ook kampeerplekken zijn, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een fijne vakantie.

Verder kijken naar vakantieparken waar je kunt overnachten in Leersum en omgeving? Bekijk dan het overzicht met vakantieparken op de Utrechtse Heuvelrug.

Hotels in Leersum

Geniet van gemak en comfort bij een hotel in Leersum. Een fijne hotelkamer bezorgd je een aangenaam verblijf. Je kunt bij deze hotels in Leersum verblijven:

Hotel Parc Broekhuizen

Verscholen tussen de natuur van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt het historische landgoed Parc Broekhuizen. Onderdeel van het landgoed is hotel Parc Broekhuizen (aff.). Een hotel in Leersum waar je geniet van luxe en comfort. Met een bistro en sterrenrestaurant kan je er je smaakpapillen laten prikkelen. In stijl overnachten in Leersum doe je op deze plek.

In de omgeving van Leersum zijn er ook andere hotels. Bekijk het overzicht voor overnachten op de Utrechtse Heuvelrug.

Hotel, bungalow of vakantiehuisje in Leersum boeken

Geniet van je vakantie en boek een hotel, bungalow of vakantiehuis in Leersum. Bovenstaand overzicht laat de mogelijkheden zien. Van luxe overnachten op Parc Broekhuizen tot een verblijf op een vakantiepark voor de hele familie. Toch nog even verder kijken? Ontdek dan de mogelijkheden in de omgeving van Leersum.

Overnachten op de Utrechtse Heuvelrug in Rhenen

Overnachten in Leersum doe je op de Utrechtse Heuvelrug. Laat je de weg wijzen door alles wat er te doen is. Op VisitRhenen ontdek je Rhenen en de omgeving. Nieuwsgierig waar je in Rhenen kunt verblijven? Bekijk dan het overzicht voor overnachten in Rhenen. Je vindt er de hotels, vakantieparken en bed en breakfast. Hopelijk tot snel in Rhenen!

De pagina bevat affiliate links.