Ben je op zoek naar een leuk bed en breakfast, vakantiepark of hotel? Ik heb de plekken waar je kan overnachten in Rhenen voor je uitgezocht. Of je nu met vrienden of familie op vakantie bent of een weekend weg gaat, Rhenen heeft iedereen iets te bieden. En een fijne plek om te slapen is dan wel zo lekker. Fijn overnachten in Rhenen, tot snel!

Waar overnachten in Rhenen?

Bekijk mijn kaart van Rhenen waarop alle plekken om te overnachten in staan weergegeven. Of lees verder voor meer informatie over de hotels, vakantieparken en B&B’s in Rhenen.

Om meer over een verblijf te lezen, klik op het symbool en de link om naar de plek te gaan!

Verblijf boeken in Rhenen

Boek gelijk je verblijf in Rhenen. Ik heb hieronder alle hotels, vakantieparken en B&B’s in Rhenen op een rijtje gezet. Met een korte beschrijving. Het zijn verblijven binnen de gemeente Rhenen. Klik op de naam van een locatie en je kunt gelijk boeken. Wel zo handig!

Hotel

Laat je als gast verwennen bij een hotel in Rhenen. Met jouw eigen kamer heb je er een ontspannen verblijf. Je kunt in Rhenen overnachten bij deze hotels:

  • ‘t Paviljoen – sfeervol 4-sterrenhotel met restaurant omgeven door de bossen van de Grebbeberg

Vakantiepark

Boek een vakantiehuisje op een vakantiepark in Rhenen. Leuk wanneer je met het gezin of een groep een week of weekend weg gaat. In Rhenen zijn er de volgende vakantieparken:

  • Thijmse Berg – veelzijdig vakantiepark in het bos met eigen restaurant en seizoensgebonden buitenbad

Bed en breakfast

Lijkt het je leuk om bij een B&B in Rhenen te overnachten en ontbijten? In Rhenen zijn er deze bed en breakfasts:

  • Trouwborst – B&B bij een luxe villa aan de voet van de Grebbeberg
  • Weids – ruime suites met uitzicht over de riviernatuur en langsstromende Nederrijn
  • Bovenweg – bed en breakfast in een landelijke omgeving met uitzicht over velden richting Rhenen
  • Rijnhuis – heerlijk privé-appartement gelegen aan de rand van de binnenstad
  • De Grebbestee – huisjes in een voormalige boerderij met landelijke omgeving
  • De Knorrehoeve – B&B met sauna en zwembad in de landelijke natuur
  • Bloemen vertellen – B&B in een karakteristiek gebouw met eigen keuken, zitje en ruime badkamer

Hotel, bed & breakfast en vakantiehuisje

Op VisitRhenen vind je een overzicht van de overnachtingsmogelijkheden in Rhenen. Van hotels tot bed & breakfasts, vakantiehuisjes en campings. Na een dag vol vermaak in Rhenen of haar omgeving is het belangrijk om plek te hebben waar je fijn kunt overnachten. Heerlijk ontspannen terug kijken op het leuks dat je hebt gedaan. En daarna lekker slapen!

De verschillende overnachtingsmogelijkheden in Rhenen hebben iedereen wel iets te bieden. Met elk gezelschap vind je er een mooie plek voor een vakantie of weekend weg. Daarbij zijn er ook mogelijkheden om te overnachten in Achterberg of Elst Utrecht. De twee dorpen die onderdeel zijn van de gemeente Rhenen. Ben je specifiek op zoek naar een Van der Valk Hotel in Rhenen? In Veenendaal en Tiel liggen de dichtstbijzijnde hotels van de hotelketen.

Vanaf de door jouw gekozen accommodatie kan je Rhenen en haar omgeving gaan ontdekken. Vertrek na een fijne nacht slapen en lekker ontbijt naar het stadscentrum of populaire attracties zoals Ouwehands dierenpark en het Militair Ereveld Grebbeberg. Of geniet van de mooie natuur tijdens een wandeling of fietstocht. Er zijn meer dan genoeg opties om je tijdens een weekendje weg of lange vakantie te vermaken. En dat lekker centraal gelegen in het midden van Nederland. Reden genoeg om meerdere dagen te overnachten in Rhenen.