Duurzaam en comfortabel overnachten doe je bij Soof Heuvelrug in Rhenen. Een vakantiepark aan de bosrand van de Utrechtse Heuvelrug. Je komt tot rust in een luxe vakantiehuis en geniet van het zwembad en de brasserie. Stijlvol en duurzaam vakantie vieren. Dat klinkt goed, toch? Lees verder voor meer informatie en tips van de lokale inwoner.

Vind de beste prijs voor Soof Heuvelrug
Soof HeuvelrugBekijk
BookingBekijk
(aff.)
  • Boutique Parc Soof Vakantiepark Rhenen
  • Boutique Parc Soof
  • Boutique Parc Soof Zwembad
  • Boutique Parc Soof
  • Boutique Parc Soof

Soof Heuvelrug in Rhenen

Je geniet bij Soof Heuvelrug van je vakantie in duurzame Eco-lodges. Van alle gemakken voorzien ga je een stijlvol en comfortabel verblijf tegemoet. Voor de liefhebbers zijn er ook vakantiehuizen met hottub. En omringd door de natuur is plezier altijd dichtbij.

Soof Heuvelrug ligt aan de rand van het bos bij natuurgebied Kwintelooijen. Het vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug is rustig en kleinschalig. Samen met het groen gaat ontspannen en onthaasten er vanzelf. Bij de brasserie maken ze graag lekker eten of drinken voor je klaar. Het buitenzwembad nodigt uit voor een frisse duik.

Faciliteiten

Net als bij de Eco-Lodges, herken je duurzaamheid ook terug in de faciliteiten van Soof Heuvelrug in Rhenen. Kijk voor alle faciliteiten van het vakantiepark op de boeking-sites. Hieronder staan een aantal faciliteiten opgesomd:

  • Buitenzwembad
  • Speeltuin
  • Brasserie
  • Fietsverhuur
  • Laadpalen

Tips van de lokale inwoner

Wat is er te doen in de omgeving?

Lees mijn blog over de top 10 van Rhenen en laat je inspireren voor de leukste uitjes in deze regio. Daarnaast deel ik hieronder extra tips bij een verblijf bij Soof Heuvelrug.

Vakantiepark Soof Heuvelrug ligt tegenover natuur- en recreatiegebied Kwintelooijen. Als je een natuurliefhebber bent, raad ik je een bezoek aan. Er starten in het gebied meerdere wandelroutes. Ideaal voor het ontdekken van dit deel van de Utrechtse Heuvelrug. Je wordt onderweg beloond met prachtige uitzichten.

Het vakantiepark ligt aan de rand van Rhenen. Lekker rustig, terwijl je snel in de gezellige centra van Veenendaal (3,3 km) en Rhenen (5,7 km) bent. Ook wanneer je de dierentuin, kastelen of andere plekken of monumenten wilt ontdekken, zit je bij Soof Heuvelrug op een goede plek.

Bij Soof Heuvelrug overnachten

Vind de beste prijs voor Soof Heuvelrug
Soof HeuvelrugBekijk
BookingBekijk
(aff.)

Er kunnen wijzigingen zijn sinds mijn laatste update. Op de boekingssites staat altijd de actuele informatie. De pagina bevat affiliate links.