Wil je fietsen in Rhenen? Zoek een fietsroute uit en stap op de fiets. Het netwerk van fietsknooppunten neemt je mee langs de Nederrijn, historische plekken en door de bossen. De Utrechtse Heuvelrug is één van de mooiste fietsgebieden van Nederland. Kies een fietsroute, spring op de pedalen en ontdek het zelf.

Overzicht fietsroutes in Rhenen

Op deze pagina vind je een overzicht van de fietsroutes in Rhenen. Je vindt bij elke route de praktische informatie. En ik deel over elke tocht mijn ervaringen. De fietsroutes staan op volgorde van lang naar kort. De routes zijn met knooppunten, routemarkering of GPX te volgen. Veel plezier met fietsen door Rhenen!

Rhenen langs de Rijn (25,6 km)

Fietsroute Rhenen langs de Rijn Cuneratoren Water

Volg de rivier met de fietsroute Rhenen langs de Rijn. Langs uiterwaarden, over de dijken van de Betuwe en de rivier over met de pontjes. De Nederrijn is altijd dichtbij.


Veenendaal – Rhenen Prattenburg (24,7 km)

Fietsroute Rhenen Veenendaal Prattenburg Autoweg

Fietsroute Veenendaal- Rhenen Prattenburg is een heuvelachtige knooppuntroute door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. En leidt je onder andere langs Landgoed Prattenburg.


Rondje Binnenveld vanuit Rhenen (22,5 km)

Valleikanaal Grift Binnenveld

Stap op de fiets voor een fietsroute door het Binnenveld. Rondje Binnenveld vanuit Rhenen neemt je mee door het gebied. Ontdek het Valleikanaal, de natuur van de Binnenveldse Hooilanden en het weidse landschap.


More coming soon!