Bed en breakfast in Rhenen

Fijn logeren in een knus bed en breakfast in Rhenen. Vaak verzorgt door lokale inwoners, kom je niks tekort. Perfect voor een midweek of weekendje weg. Na een goede nachtrust, begin je de dag dan ook weer helemaal opgeladen. Tijd om Rhenen, de Utrechtse Heuvelrug, Betuwe of de rest van de regio te ontdekken. En dan aan het eind van de dag weer ontspannen bij het bed and breakfast in Rhenen. Heerlijk! Bekijk hieronder het overzicht met de mogelijkheden.

B&B’s in Rhenen

We delen graag een overzicht van de bed en breakfasts in Rhenen. De teksten en afbeeldingen van elk B&B zijn in samenwerking ontwikkeld. Bekijk ze snel!


B&B Trouwborst

In de luxe villa van B&B Trouwborst in Rhenen vloeien luxe en natuur in elkaar over. Genieten in een prachtige omgeving.


Bed Breakfast Weids

B&B Weids

De luxe Bed and Breakfast Weids ligt op de Utrechtse Heuvelrug en heeft een fantastisch uitzicht over de Nederrijn.


B&B Bovenweg

Bij B&B Bovenweg kun je heerlijk genieten tussen de landelijke natuur. Een mooi bed en breakfast in Rhenen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug.


B&B ’t Rijnhuis

Je treft bij bed en breakfast ’t Rijnhuis in Rhenen een privé appartement met uitzicht over de Nederrijn. Gelegen bij het centrum en van alle gemakken voorzien.


B&B Laarsenberg

B&B Laarsenberg is een modern ingerichte studio in Rhenen. Het is er heerlijk rustig en het bos is op gelegen op zo’n 50 meter afstand.


B&B in de omgeving van Rhenen

Er in de regio allerlei leuke B&B’s voor een fijne overnachting. Bekijk de selectie van bed en breakfasts in de aangrenzende dorpen en steden rondom Rhenen.


Genieten in een B&B

Een bed en breakfast in Rhenen ontvangt je graag. Elke B&B heeft zijn eigen bijzonderheden en dat maakt het overnachten uniek. De gastheer en/of gastvrouw zijn vaak lokale inwoners. Het geeft dan ook echt het gevoel van een lokaal verblijf. Daarnaast kennen zij de omgeving op hun duimpje en hebben ongetwijfeld tips. Slapen in een B&B is genieten van een vakantie of weekendje weg met een persoonlijke touch. En wanneer je na een fijne nacht wakker wordt in het bed and breakfast in Rhenen geniet je ook nog eens van een lekker ontbijt. Geen wonder dat deze vorm van overnachten zo populair is geworden!

Overnachten in Rhenen

Naast een bed en breakfast in Rhenen zijn er ook andere overnachtingsmogelijkheden. Je kunt op verschillende manieren overnachten in Rhenen. Misschien past een hotel beter bij je. Lekker genieten van een eigen hotelkamer met allerlei faciliteiten binnen handbereik. Of overnacht in een vakantiehuisje op een vakantiepark. Waar je ook wilt slapen, in deze plaats vind je voldoende accomodaties voor een fijn verblijf.