Overnachten in een bed en breakfast met ruime suites en een machtig uitzicht. Dat is lekker wakker worden! Je komt dit tegen tijdens een overnachting bij B&B Weids in Elst. Het knusse dorp in de gemeente Rhenen. Lees verder voor meer informatie en tips van de lokale inwoner.

  • B&B Weids Elst (Utrecht)
  • Bed en breakfast Weids
  • Bed en breakfast Weids Rhenen Elst
  • B&B Weids Rhenen Elst Utrecht
  • B&B Weids Rhenen Uitzicht

Bed en breakfast Weids in Elst (Utrecht)

B&B Weids ligt op de Utrechtse Heuvelrug aan de Nederrijn. Je geniet er van een prachtig uitzicht. De luxe bed en breakfast bestaat uit twee ruime tweepersoons suites (met kitchenette) en een grote suite voor vier gasten (met volledig ingerichte keuken). De suites zijn van alle gemakken voorzien met veel ruimte en licht. En tot slot: een lekker en uitgebreid ontbijt, dat de eigenaresse als hobby-kok maakt. De B&B heeft een aparte ingang, eigen parkeerplaats en gratis (gewone) fietsen.

De gasten van B&B Weids ontdekken een plek voor “het zalig nietsdoen”. Dolce far niente, zoals Italianen het zo mooi zeggen. Het is heel fijn als gasten uitgerust en tevreden vertrekken. Een bezoek aan B&B Weids is bijzonder omdat je in elke suite een magnifiek (weids!) uitzicht hebt over de Elster uiterwaarden en de Nederrijn. Er zijn gasten die gewoon “thuisblijven” om naar het uitzicht te kijken.

Faciliteiten 

B&B Weids in Elst (Utrecht) biedt verschillende faciliteiten en services. Bekijk de boeking-sites voor het overzicht met alle faciliteiten. Hieronder staan een aantal faciliteiten die de bed en breakfast kenmerken:

  • Aparte ingang
  • Verzorgd ontbijt
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Kitchenette of keuken
  • Uitzicht over de Nederrijn

Tips van de lokale inwoner

Wat is er te doen in de omgeving van de bed en breakfast?

De luxe bed en breakfast is een goed startpunt voor wandelen, fietsen of mountainbiken. In de omgeving zijn veel routes uitgezet, van verschillende lengte en zwaarte. De Utrechtse Heuvelrug is mooi met haar rijke landgoederen, glooiende bossen, zand en heide. Ook Rivierenland met haar dijken en uiterwaarden is dichtbij. Je zit met de pont vlakbij het huis zo tussen de fruitbloesem van de Betuwe. En als bonus zijn er veel mooie dorpjes en kastelen.

Het stadscentrum van Rhenen is dichtbij (6 km). Rhenen is een gezellige en levendige stad. Er zijn goede winkels en lekkere restaurantjes. Ontdek het oude stadsgedeelte rond de Cuneratoren. Omdat Rhenen op zo’n belangrijke plek aan de Rijn ligt, kent de stad een lange geschiedenis van handel, vorsten en oorlogen. Dat maakt de plaats boeiend.

Meer weten? Lees mijn blog over de top 10 van Rhenen en laat je inspireren voor de leukste uitjes in deze regio.

Overnachten in Elst (Utrecht) bij B&B Weids

Ben je nieuwsgierig of B&B Weids vrij is voor een overnachting? De bed en breakfast in Elst (Utrecht) boek je gelijk via Booking.com. Klik hieronder op de link en bekijk de beschikbaarheid:

Of bekijk meer opties

De pagina bevat affiliate links. Mocht de B&B in de tussentijd gewijzigd zijn, staat op Booking.com de actuele informatie.