Een camping in Rhenen en omgeving is altijd dichtbij. Gelegen in het midden van Nederland kom je er gemakkelijk. Het heuvelachtige landschap van de Utrechtse Heuvelrug biedt veel natuur. Het na de Veluwe grootste bosgebied en de riviernatuur kenmerken het landschap. Het maakt de streek een geliefde plek om te kamperen. Het echte vakantiegevoel ervaar je er dan ook snel tijdens een kampeervakantie. Even lekker weg in eigen land.

Overzicht campings in Rhenen

Wanneer je wilt kamperen in Rhenen zijn er leuke opties in Rhenen en de omgeving. Klik op de naam van een locatie voor meer informatie. Je kunt dan ook gelijk boeken. Wel zo handig!

Chaletpark & Camping De Tabaksschuur

Chaletpark en camping De Tabaksschuur ligt aan de rand van de gemeente Rhenen, in het dorp Elst (Utrecht). Er zijn ruime kampeervelden en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug zijn dichtbij. De horeca, sanitair, tennisbaan en andere faciliteiten zorgen voor een ontspannen verblijf. Een leuke camping in de gemeente Rhenen.


Campings in de omgeving van Rhenen

Er zijn leuke campings in de omgeving van Rhenen. Door de mooie ligging aan de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe, zijn er veel mogelijkheden. Ik heb drie tips voor je op een rij gezet.

Vakantiepark Eiland van Maurik

Vakantiepark Eiland van Maurik is een camping waterliefhebbers. Het vakantiepark in de Betuwe ligt aan een meer, heeft een zwembad en vele andere faciliteiten. Alles wat je van een 5-sterren camping mag verwachten, is aanwezig. Er zijn verschillende kampeervelden met eigen kenmerken, zodat je altijd een plek hebt die bij je past. Het park ligt op 20 minuten reistijd vanaf Rhenen (auto).


Camping Betuwe

Aan de overkant van de Rijnbrug ligt camping Betuwe in Kesteren. De kampeerplekken zijn ruim opgezet. Camping Betuwe beschikt over een zwemvijver, indoor speeltuin, sanitaire voorzieningen en restaurant. Kortom, een fijne middelgrote camping om Rhenen en de Betuwe te ontdekken. De reistijd vanaf de camping naar Rhenen is ongeveer 10 minuten (auto).


Camping De Grebbelinie

Camping De Grebbelinie is een middelgrote camping in Renswoude. Gelegen tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Op het park zijn onder andere een zwemmeer, kinderboerderij en speeltuinen. Een goede keuze voor liefhebbers van rust en gezinnen met jonge kinderen. De camping ligt op zo’n 20 minuten van Rhenen (auto).


Benieuwd welke campings nog meer in de buurt van Rhenen liggen? Bekijk dan mijn artikel voor meer campings in de omgeving van Rhenen.

Minicampings in de omgeving van Rhenen

Een minicamping in Rhenen of omgeving brengt je naar de Utrechtse Heuvelrug of Betuwe. Prachtige streken met kleine campings waar je van een lekkere vakantie geniet. Bekijk het overzicht met minicampings in de omgeving van Rhenen voor de mogelijkheden.


Genieten en kamperen in Rhenen

Op campings rond Rhenen is veel te beleven. De combinatie van natuur, cultuur en populaire bezienswaardigheden zorgen voor een heerlijke vakantie of weekend weg. Je ontdekt de stad en regio op jouw manier. Daarna kom je weer lekker tot rust bij de tent of caravan. Dat is genieten. Waarom zou je een camping buiten Nederland uitzoeken? Er gaat wat mij betreft niets boven kamperen rondom Rhenen!

Deze pagina bevat affiliate links.