Een camping in Rhenen en omgeving is altijd dichtbij. Gelegen in het midden van Nederland kom je er gemakkelijk. Het heuvelachtige landschap van de Utrechtse Heuvelrug biedt veel natuur. Een groot bosgebied en de riviernatuur kenmerken het landschap. Het maakt de streek een geliefde plek om te kamperen. Het echte vakantiegevoel ervaar je er dan ook snel tijdens een kampeervakantie. Even lekker weg in eigen land.

Campings in Rhenen

Wanneer je wilt kamperen in Rhenen zijn er leuke campings in Rhenen en de omgeving. Klik op de naam van een locatie voor meer informatie. Je kunt dan ook gelijk boeken. Wel zo handig!

Camping De Tabaksschuur

Camping Tabaksschuur Rhenen Elst
Foto: Chaletpark & camping Tabaksschuur

Chaletpark en camping De Tabaksschuur ligt aan de rand van de gemeente Rhenen, in het dorp Elst (Utrecht). Er zijn ruime kampeervelden en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug zijn dichtbij. De horeca, sanitair, tennisbaan en andere faciliteiten zorgen voor een ontspannen verblijf. Een leuke camping in de gemeente Rhenen.

Deze link verwijst direct naar De Tabaksschuur.


Campings in de omgeving van Rhenen

Nog even verder kijk dan de camping in Rhenen? Er zijn leuke campings in de omgeving van Rhenen. Door de mooie ligging aan de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe, zijn er veel mogelijkheden. Ik heb tips voor je op een rij gezet.

Camping Betuwe

Camping Betuwe bij Rhenen
Foto: Camping Betuwe

Vind je de Betuwe een mooie streek? Aan de overkant van de Rijnbrug ligt Camping Betuwe in Kesteren. Een camping bij Rhenen tussen de boomgaarden met een zwemvijver, indoor speeltuin en restaurant. Kortom, een fijne middelgrote camping voor het ontdekken van Rhenen, de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe. De camping in het rivierengebied ligt op 5 km van Rhenen.

Vakantiepark RCN het Grote Bos

Vakantiepark RCN het Grote Bos Zwembad

RCN het Grote Bos is een familiepark voor een verblijf met het gezin. De camping in Doorn heeft kampeerplekken en vakantiehuisjes. De kids leven zich uit op het park met o.a. een zwembad, survivalparcours en bowlingbaan. En voor een hapje en drankje neem je plaats bij de brasserie. De camping ligt op 15 km afstand van Rhenen.


Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Molecaten Parc Landgoed Ginkelduin Zwembad
Foto: Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

In Leersum ligt het familiepark Molecaten Park Landgoed Ginkelduin. Het vakantiepark met camping op de Utrechtse Heuvelrug ligt tussen het bos. Met binnen- en buitenzwembad, bowlingbaan, restaurant en sport en spel activiteiten zijn alle ingrediënten aanwezig voor een fijne vakantie. De afstand tussen de camping en Rhenen is 14 km.Vakantiepark Bonte Vlucht

Vakantiepark Bonte Vlucht Zwembad

In de bossen van Doorn ligt Vakantiepark Bonte Vlucht. Een camping waar ook verschillende soorten vakantiehuisjes staan. Op het vakantiepark is een buitenzwembad, restaurant, tennisbaan en meer! Genoeg vermaak voor jong en oud. Het centrum van Rhenen ligt op 15 km afstand van de camping.


Camping ‘t Eind

Camping ‘t Eind Overberg
Foto: Camping ‘t Eind Overberg

Je ervaart op Camping ‘t Eind in Overberg het plattelandsgevoel waar gemoedelijkheid en rust heerst. In combinatie met de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Speelfaciliteiten, een dierenweide en schoon sanitair zorgen dat je lekker kunt ontspannen. Een aanrader voor natuurliefhebbers die willen genieten rust. Vanaf de camping is het 13 km naar Rhenen centrum.


Minicampings in de omgeving van Rhenen

Een minicamping in Rhenen of omgeving brengt je naar de Utrechtse Heuvelrug of Betuwe. Prachtige streken met kleine campings in Rhenen en omgeving waar je van een lekkere vakantie geniet. Bekijk het overzicht met minicampings in de omgeving van Rhenen voor de mogelijkheden.


Genieten en kamperen in Rhenen

Op campings rond Rhenen is veel te beleven. De combinatie van natuur, cultuur en populaire bezienswaardigheden zorgen voor een heerlijke vakantie of weekend weg. Je ontdekt de stad en regio op jouw manier. Daarna kom je weer lekker tot rust bij de tent of caravan. Dat is genieten. Waarom zou je een camping buiten Nederland uitzoeken? Er gaat wat mij betreft niets boven kamperen in Rhenen!