RCN het Grote Bos is een vakantiepark in Doorn voor het hele gezin. Strijk er neer op je eigen kampeerplek of huur een vakantiehuis. Avonturiers gaan los op de survivalbaan en vele sportfaciliteiten. Terwijl anderen genieten van de brasserie en een duik nemen in het zwembad met glijbanen. Lees verder over dit park in de buurt van Rhenen voor meer informatie, prijsvergelijking en tips.

Vind de beste prijs voor Vakantiepark RCN het Grote Bos
RCN het Grote BosBekijk
BungalowspecialsBekijk
BookingBekijk
(aff.)
  • Overnachten Doorn Vakantiepark RCN het Grote Bos
  • Vakantiepark RCN het Grote Bos Zwembad
  • Vakantiepark RCN het Grote Bos Camping
  • Vakantiepark RCN het Grote Bos
  • Vakantiepark RCN het Grote Bos

Genieten met het gezin bij RCN het Grote Bos

RCN het Grote Bos is geliefd bij gezinnen met kinderen. Op en rond het vakantiepark in Doorn kunnen de kids zich uitleven met de vele activiteiten. Het vakantiepark ligt tussen het bosrijke landschap. Op het midden van de Utrechtse Heuvelrug. Een mooi startpunt van een dagje uit.

Het vakantiepark heeft een breed aanbod met mogelijkheden voor een verblijf. Op de ruime kampeerplekken vieren kampeerders hun vakantie. Voor wie de tent liever thuis laat, zijn er sfeervolle vakantiehuisjes en bungalows. Op zoek naar het kampeer gevoel, maar ook wat meer luxe? Dan zijn er leuke safaritenten.

Faciliteiten

Vakantiepark RCN het Grote Bos heeft veel faciliteiten voor recreatie en sportieve activiteiten. Er valt veel te doen voor een vakantie vol vermaak. Bekijk alle faciliteiten op de boeking-sites. Hieronder vind je een aantal hoogtepunten:

  • Buitenzwembad met glijbanen
  • Brasserie en snackbar
  • Sportvelden (incl. survivalparcour)
  • Recreatieteam (schoolvakanties)
  • Bowlingbaan

Tips van de local

Vlakbij vakantiepark RCN het Grote Bos ligt de grootste bomentuin van Nederland. Nationaal Bomenmuseum Gimborn telt ruim 3000 soorten bomen en struiken. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven met bijvoorbeeld speurtochten. Hou je van historie? Bezoek dan het landgoed en museum van Huis Doorn. Een statig landhuis met rijke geschiedenis. Daarnaast wandel je heerlijk in de Kaapse Bossen. Er zijn leuke wandelroutes die naar uitkijktoren de Kaap leiden.

Overweeg ook zeker een dagje uit naar Rhenen. Het stadscentrum (15 km) en populaire trekpleisters zoals Ouwehands Dierenpark en Militair Ereveld Grebbeberg zijn goed bereikbaar vanaf het park.

Overnachten bij vakantiepark RCN het Grote Bos

Vind de beste prijs voor Vakantiepark RCN het Grote Bos
RCN het Grote BosBekijk
BungalowspecialsBekijk
BookingBekijk
(aff.)

Er kunnen wijzigingen zijn sinds mijn laatste update. Op de boekingssites staat altijd de actuele informatie. Ik ontvang een kleine vergoeding als je boekt of koopt via VisitRhenen. De pagina bevat affiliate links.