Lekker genieten op een vakantiepark in Rhenen. Ideaal voor een gezellig verblijf met vrienden of familie. Voor jong en oud. Iedereen beleeft er op zijn eigen manier een fijne tijd. Perfect voor een vakantie, midweek of weekend weg. Elk vakantiepark heeft wat unieks te bieden. Ik heb de vakantieparken in Rhenen en de omgeving voor je uitgezocht. Zo vind jij de bungalow of het vakantiehuis dat het best bij je past.

Overzicht vakantieparken in Rhenen

Wil je op een vakantiehuisje huren in Rhenen? Bekijk het overzicht met vakantieparken voor overnachten in Rhenen. Je vindt in dit artikel ook vakantieparken in de omgeving van Rhenen.


Soof Heuvelrug – Rhenen

Soof Heuvelrug is een luxe vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug. De moderne eco-lodges zijn volledig duurzaam en van luxe voorzien. Daarnaast zijn er bij Soof faciliteiten zoals een zwembad en brasserie. Het kleinschalige park in Rhenen grenst aan het bosrijke natuurgebied Kwintelooijen.

Bekijk vakantiepark

Vakantieparken in de omgeving van Rhenen

In de omgeving van Rhenen liggen meerdere vakantieparken op de heuvelrug. Bekijk hieronder het overzicht. Al deze vakantieparken liggen in aan Rhenen grenzende gemeenten.


Molecaten Park Landgoed Ginkelduin – Leersum

Verscholen tussen de bossen in Leersum ligt Molecaten Park Landgoed Ginkelduin. Een vakantiepark met kampeerplaatsen en vakantiehuizen. Met zwembaden, bowlingbaan en restaurant zijn alle ingrediënten er voor een fijne vakantie. Het vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug ligt op 14 km van Rhenen.

Bekijk vakantiepark

Vakantiepark RCN het Grote Bos – Doorn

Het familiepark RCN het Grote Bos in Doorn heeft faciliteiten voor jong en oud. Het vakantiepark met zwembad op de Utrechtse Heuvelrug heeft ook een brasserie, bowlingbaan en spelfaciliteiten. Je kunt bij dit vakantiepark met camping bij Rhenen (15 km) ook kamperen.

Bekijk vakantiepark

Vakantiepark De Wielerbaan – Wageningen

Tussen de Veluwe, Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug in ligt TopParken De Wielerbaan. Een rustig gelegen vakantiepark in Wageningen met zwembad omgeven door de natuur. Op het park zijn faciliteiten zoals een eetcafé, spelactiviteiten en sportvelden aanwezig. Het vakantiepark bij Rhenen (11 km) is geschikt voor jong en oud.

Bekijk vakantiepark

Vakantiepark Bonte Vlucht – Doorn

Midden in de bossen van Doorn ligt Vakantiepark Bonte Vlucht. Bij het kindvriendelijke vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug is er genoeg te doen. Het familiepark met camping heeft een zwembad, sport- en spelfaciliteiten. Het vakantiepark ligt op 15 km van Rhenen.

Bekijk vakantiepark

Bungalow of vakantiehuisje huren in Rhenen

Huur jouw bungalow of vakantiehuis in Rhenen. Van een kindvriendelijk vakantiepark tot een bungalowpark waar je tot rust komt. In Rhenen en haar omgeving vind je genoeg parken die een aanrader zijn. Mooie vakantieparken met zwembad, natuur, restaurants en sport- en spelfaciliteiten. Waarbij sommige vakantieparken rond Rhenen ook plek hebben voor de kampeerder. Ga jij bij een bungalowpark in Rhenen boeken?

Vier vakantie op een vakantiepark in Rhenen

Op de vakantieparken in Rhenen en omgeving ben je voor een vakantie op de juiste plek. Met de leuke stad, Utrechtse Heuvelrug en Betuwe dichtbij, is dit een mooie regio waar natuur, cultuur en leuke activiteiten samen komen. Een goede plek in het midden van Nederland om een chalet, bungalow of vakantiehuis in Rhenen huren. Je ontdekt op VisitRhenen wat er in Rhenen en de omgeving wat er te doen is.