Lekker genieten op een vakantiepark in Rhenen. Ideaal voor een gezellig verblijf met vrienden of familie. Voor jong en oud. Iedereen beleeft er op zijn eigen manier een fijne tijd. Perfect voor een vakantie, midweek of weekend weg. Elk vakantiepark heeft wat unieks te bieden. Bekijk daarom altijd goed de mogelijkheden. Ik heb de vakantieparken in Rhenen en de omgeving voor je uitgezocht. Zo vind jij het park dat het best bij je past.

Overzicht vakantieparken in Rhenen

Wil je op een vakantiepark overnachten in Rhenen? Bekijk in het overzicht wat er kan. Past dit vakantiepark toch niet helemaal bij je? Geen probleem! Je leest in dit artikel ook over vakantieparken in de omgeving van Rhenen.

Vakantiepark De Thijmse Berg

Thijmse berg vakantiepark Rhenen
Foto: Vakantiepark De Thijmse Berg

Vakantiepark De Thijmse Berg ligt in het bos van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een veelzijdige vakantiepark in Rhenen voor jong en oud. Er zijn faciliteiten zoals een zwembad, speeltuinen en restaurant. Alles voor een vakantie of weekendje weg.

Boutique Parc Soof

Boutique Parc Soof Vakantiepark Rhenen
Foto: Boutique Parc Soof

Boutique Parc Soof is een duurzaam vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug. De duurzame Eco-Lodges zijn van alle gemakken voorzien. Het park ligt aan de bosrand tegenover natuurgebied Kwintelooijen. Op het kleinschalige vakantieparkpark in Rhenen ga je een fijn verblijf tegemoet met faciliteiten zoals een zwembad en brasserie.

Vakantieparken in de omgeving van Rhenen

In de omgeving van Rhenen liggen meerdere vakantieparken. Fijne plekken voor een aangenaam verblijf.

Vakantiepark Bonte Vlucht

Vakantiepark Bonte Vlucht Zwembad
Foto: succesholidayparcs

Vakantiepark Bonte Vlucht ligt verscholen tussen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het vakantiepark in Doorn heeft allerlei soorten vakantiehuisjes. Met een buitenzwembad, restaurant, tennisbaan en meer is er voor jong en oud genoeg te beleven. Het centrum van Rhenen ligt op 15 km afstand van vakantiepark Bonte Vlucht.

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Molecaten Parc Landgoed Ginkelduin Zwembad
Foto: Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

In de bossen van Leersum ligt Molecaten Park Landgoed Ginkelduin. Een camping en vakantiepark met veel faciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad, restaurant en bowlingbaan. En met de natuur om de hoek kan je er lekker wandelen en fietsen. Het vakantiepark ligt op 14 km van Rhenen centrum.

Vakantiepark RCN het Grote Bos

Vakantiepark RCN het Grote Bos Zwembad
Foto: RCN het Grote Bos

RCN het Grote Bos is een vakantiepark voor een vakantie met het hele gezin. Op het park in Doorn zijn kampeerplekken en vakantiehuizen. De kids vermaken zich er met faciliteiten zoals een zwembad, survivalparcours en bowlingbaan. En bij de brasserie op het park kan je terecht voor wat lekkers. Het RCN het Grote Bos ligt op 15 km afstand van Rhenen.

Landal Amerongse Berg

Landal Amerongse Berg Vakantiepark
Foto: Landal Greenparks

Landal Amerongse Berg ligt in Overberg. Vanaf het vakantiepark ben je vlakbij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Op het park is een overdekt zwembad met peuterbad, indoorspeelplaats, koffiecorner en een streekshop. Een vakantiepark waar je tot rust komt.

Vakantie in Rhenen

Op de vakantieparken in Rhenen en omgeving is vaak veel te doen. Een zwembad, recreatieprogramma en restaurant zijn vaak aanwezig. Daarbij kan jij je in de omgeving van een vakantiepark in Rhenen ook goed vermaken. Met de leuke stad, Utrechtse Heuvelrug en Betuwe dichtbij, is dit een mooie regio waar natuur, cultuur en leuke activiteiten samen komen. Een goede plek in het midden van Nederland om een vakantiehuisje of chalet te huren.