Ontdek de Utrechtse Heuvelrug, Gelderse Vallei en Veluwe vanaf TopParken De Wielerbaan in Wageningen. Een vakantiepark bij Rhenen met kampeerplaatsen en vakantiehuizen. Op het park is genoeg te beleven met een buitenzwembad, eetgelegenheden en spelfaciliteiten. Lees verder voor meer informatie, prijsvergelijking en tips.

Vind de beste prijs voor TopParken De Wielerbaan
TopParkenBekijk
BungalowspecialsBekijk
(aff.)
  • TopParken De Wielerbaan Vakantiepark Wageningen
  • Vakantiepark Wageningen De Wielerbaan
  • TopParken De Wielerbaan Zwembad
  • TopParken De Wielerbaan Wageningen

TopParken vakantiepark in Wageningen

TopParken De Wielerbaan is een vakantiepark voor jong en oud. De rustige ligging en faciliteiten op het park zorgen voor een fijn verblijf. Waarbij ook voor de jonge vakantiegasten genoeg vermaak is. Het bosrijke vakantiepark in Wageningen ligt tussen de De Veluwe, Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug in. Ideaal wanneer je tijdens je vakantie graag de regio ontdekt.

Het vakantiepark in Wageningen biedt verschillende mogelijkheden voor een verblijf. Omgeven door natuur staan de vakantiehuizen klaar voor een weekend weg of vakantie. Ga je liever met de tent, caravan of camper op vakantie? Dan kan je terecht op de kampeerplaatsen van het park.

Faciliteiten

De faciliteiten op TopParken De Wielerbaan in Wageningen zijn veelzijdig. Bekijk de boeking-sites van het vakantiepark voor een overzicht met alle faciliteiten. Hieronder staan enkele populaire faciliteiten:

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Sport- en speelvelden
  • Eetcafé en snackbar
  • Fietsverhuur
  • Honden toegestaan

Tips van de local

In Wageningen ligt Belmonte Arboretum. Eén van de grootste botanische tuinen in Nederland. In combinatie met mooie uitzicht over de Nederrijn is een wandeling door de tuin een ontspannen uitje. Wandel je liever door de natuur? Breng dan een bezoek aan natuurgebied Blauwe Kamer. Een natuurgebied tussen Wageningen en Rhenen waar de rivier het landschap bepaald.

Wil je tijdens je verblijf op het vakantiepark in Wageningen graag de regio ontdekken? TopParken De Wielerbaan ligt in de buurt van Rhenen, op 11 km afstand van het stadscentrum. Wandel door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug of bezoek Ouwehands Dierenpark en Militair Ereveld Grebbeberg. Lees verder op VisitRhenen en ontdek wat er in Rhenen te doen is.

Beschikbaarheid vakantiepark TopParken De Wielerbaan in Wageningen

Benieuwd naar de beschikbaarheid voor een verblijf bij TopParken De Wielerbaan bij Rhenen (Wageningen)? Bekijk de mogelijkheden op de boeking-sites voor het vakantiepark. Klik op de link, bekijk de beschikbaarheid en vind de beste prijs:

Vind de beste prijs voor TopParken De Wielerbaan
TopParkenBekijk
BungalowspecialsBekijk
(aff.)

Er kunnen wijzigingen zijn sinds mijn laatste update van deze pagina. Op de boeking-sites staat de actuele informatie. De pagina bevat affiliate links.