Restaurants in Rhenen

Bij een restaurant in Rhenen kan je heerlijk eten en drinken. Voor een gezellige avond uit eten, lunch of borrel op het terras, staat er altijd van alles op het menu voor smakelijk eten in Rhenen. En daarbij heb je genoeg keus. Van uitgebreid dineren tot een lekkere snelle hap. in Rhenen kan je gezellig uit eten. Wat je wensen ook zijn. Eet smakelijk!

Overzicht restaurants in Rhenen

Hieronder een overzicht van de restaurants in Rhenen. De teksten en afbeeldingen van elk restaurant zijn in samenwerking ontwikkeld. We stellen ze graag aan je voor.


Koning van Denemarken

De Koning van Denemarken is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Een café restaurant in Rhenen waar je vorstelijk kunt genieten.


Sal do mar

Sal do mar, een gezellig restaurant in het hart van Rhenen. Een menukaart die vol staat met kleine hapjes. Ideaal als je verschillende gerechten wilt proeven.


Magnolia

Puur genieten bij Magnolia in Rhenen. Een restaurant op de Grebbeberg waar je heerlijk kunt eten.


Moeke

Bij Grandcafé Moeke kan je lekker lunchen en ’s avonds eten. Ook voor een borrel of kop koffie ben je er op de juiste plek.


’t Kalkoentje

Bij ’t Kalkoentje vind je een oase van rust en culinaire verwennerij. Een heerlijk eetgelegenheid in Rhenen langs de Nederrijn.


Het Oude Gemeentehuis

Het Oude Gemeentehuis, een restaurant waar je kunt genieten van lekker eten. Een combinatie tussen hoogwaardige kwaliteit en een laagdrempelige formule.


Golden City

Golden City bied je met liefde en aandacht voor het vak authentieke specialiteiten uit de Kantonese keuken.


Al Orzaal

Proef de Libanese keuken bij Al Orzaal in Rhenen. Je wordt meegenomen in de heerlijke smaken die Libanon te bieden heeft.


Pannenkoekenhuis de Grebbeberg

De Grebbeberg

Pannenkoekenhuis De Grebbeberg is een gezellige eetgelegenheid aan de rand van het Grebbebos. Perfect om te genieten van een pannenkoek.


Brasserie & Bakkerij Van Toor

Je vindt Brasserie & Bakkerij Van Toor midden in het centrum van Rhenen. De plek om te genieten van ambachtelijk gebakken broden en broodjes.


Martino IJs

Een heerlijke ijssalon om te genieten van een ruim assortiment aan ijs. Bij Martino IJs ben je aan het juiste adres.


Villa GrebbeOord

Gelegen onder aan de voet van de Grebbeberg vind je Villa GrebbeOord. Rust, natuur en ruimte.


Golden India

Wil je een culinaire reis maken naar India? Dan ben je bij restaurant Golden India in Rhenen aan het juiste adres.


Kwalitaria Délifrance Colijn

Kwalitaria Délifrance Colijn, de snackbar waar lekker eten samen gaat met kwaliteit en duurzaamheid. Allemaal met producten van eigen bodem.


Uit eten in Rhenen

Bij een restaurant in Rhenen kan je lekker uit eten. De bediening serveert je het eten en drinken. Bereid door een kok die zorgt voor de lekkere smaken. Een bezoek aan een restaurant is dan ook een smakelijk uitje. Of je nou uitgebreid wilt dineren, gezellig met vrienden gaat borrelen in een café of een lekkere lunch komt eten. Heerlijk in het zonnetje op een terras of binnen in een sfeervolle ruimte met mooi gedekte tafels. Door de vele mogelijkheden in de horeca, kan het allemaal. De gastheer en/of gastvrouw ontvangt je graag wanneer je gaat uit eten bij één van de restaurants in Rhenen. Op VisitRhenen vind je een overzicht met restaurants in Rhenen.

Restaurant in het stadscentrum van Rhenen

Laat je in het stadscentrum leiden door de lekkere geuren van de eetgelegenheden. In de binnenstad vind je de meeste restaurants van Rhenen. Horeca waar lekkere vleesgerechten, visgerechten en vegetarische maaltijden op de menukaart staan. Daarbij zijn er ook eetgelegenheden waar je buitenlandse gerecht kunt proeven. Bijvoorbeeld de Aziatische en Italiaanse keuken. Ideaal als je zin hebt in gerechten zoals een pizza, pasta of gerecht met rijst. Er zijn ook café’s en snackbars in het centrum gevestigd. Voor een snelle hap of een borrel kan je dan ook goed in het stadscentrum terecht.

Je kunt ook een tafel reserveren bij een restaurant op de Grebbeberg in Rhenen, langs de Nederrijn of een andere locatie buiten het stadscentrum. Er zijn rond Rhenen allerlei leuke restaurants waar je uit eten kunt gaan. Waaronder bijvoorbeeld het kindvriendelijke pannenkoekenhuis. Daarnaast zijn er de dorpen Elst (Utrecht) en Achterberg. Twee plaatsen die bij de gemeente Rhenen horen. Ook hier is horeca gevestigd. Zo zijn er binnen de hele gemeente mogelijkheden om van een hapje en drankje te genieten. De leuke restaurants in Rhenen ontvangen je graag.