Lekker uit eten in Rhenen centrum? In het stadscentrum zijn een aantal leuke en lekkere restaurants te ontdekken. Ik help je graag een handje om ze te vinden. Daarom heb ik voor jou een aantal smakelijke restaurants in Rhenen centrum op een rijtje gezet.

Uit eten in Rhenen centrum bij sfeervolle restaurants

Hieronder deel ik acht restaurants in Rhenen centrum waar je lekker kunt eten. Welk restaurant is jouw favoriet? Uiteraard kan je ook het totale overzicht van restaurants in Rhenen bekijken.

Koning van Denemarken

Uit eten in Rhenen centrum bij de Koning van Denemarken in één woord samengevat: koninklijk! Het restaurant dankt haar naam aan Koning Christiaan de Tweede. Een verjaagde Deense tiran die in 1531 Rhenen bezocht en hier sliep. Maar ook jij wordt behandeld als een vorst in de sfeervolle Koning van Denemarken. Het café restaurant in Rhenen heeft een gezellige en warme uitstraling. Je geniet er van de heerlijke Klassiekers van de Koning: burgers, steaks en nog veel meer! En als je klaar bent met dineren kan je lekker plaatsnemen op het verwarmde terras. Een mooie plek in het centrum met uitzicht op de Cuneratoren.

Sal do Mar

Een fijne avond genieten bij Sal do Mar. Je gaat bij dit restaurant lekker uit eten in Rhenen centrum met een smakelijke ontdekkingstocht. In het knusse maar vooral gezellige restaurant staat proeven en beleven centraal. Je kunt lekker veel proeven van wat de keuken te bieden heeft. De menukaart bestaat namelijk uit kleine gerechten die je eventueel met elkaar kunt delen. Dat zal lekker smaken!

Moeke

Moeke is een zomerse hotspot met een heerlijk terras aan het water. De Nederrijn stroomt recht voor je neus voorbij. Eén van de fijnste plekken om te borrelen en van de zon te genieten. Maar je kunt ook het hele jaar door bij het grandcafé lekker dineren. Je komt in een gezellige sfeer terecht. En Moeke’s lievelingsgerechten zullen je vast en zeker smaken. Heerlijk! Een mooie plek om te gaan uit eten in Rhenen centrum.

Het Oude Gemeentehuis

Je raadt het vast al. Restaurant Het Oude Gemeentehuis dankt haar naam aan het voormalige gemeentehuis van Rhenen. Na een flinke restauratie kan je hier nu je smaakpapillen laten genieten! Je gaat er lekker uit eten in Rhenen centrum in een prachtig restaurant met fijne sfeer. De menukaart is ook nog eens uitstekend. Het restaurant ontving hiervoor al verschillende prijzen. Een top menu met redelijke prijzen waar lokale, seizoensgebonden producten de hoofdrol spelen.

Al Orzaal

Je vindt in het centrum van Rhenen een restaurant met een verrassend stukje Libanon: Al Orzaal. In het knusse restaurant geniet je van de Libanese keuken. Naast de menukaart met lekkere gerechten kun je kiezen uit een aantal verrassingsmenu’s. De chef-kok zorgt dan met zijn keuzes voor een verrassende avond uit eten in Rhenen centrum. Bij lekker weer kun je ook op het terras plaatsnemen. Genieten van de zon met een glas zorgvuldig geselecteerde Libanese wijn.

Golden City

Wil je bij een Chinees restaurant uit eten in Rhenen centrum? Bij Golden City zit je dan helemaal goed. Je komt in een traditioneel Chinees interieur terecht met smakelijke gerechten. De uitgebreide menukaart biedt voor iedereen wel wat lekkers. Je bent er voor vlees-, vis- en vegetarische gerechten aan het juiste adres. Of neem je eten gewoon mee naar huis via de afhaalservice!

Piatto

Uit eten in Rhenen centrum bij een lekker Italiaans restaurant? Dan past Piatto perfect bij jouw wensen! De heerlijke Italiaanse gerechten zijn vaak van midden of klein formaat. Je kan daardoor veel proeven en met elkaar delen. De keuken is zeker niet alleen gericht op pizza’s. Pasta’s, vitello tonnato, risotte en nog veel meer hebben allemaal een plek op de mooie menukaart. Buon appetito!

La Shireen

Bij restaurant La Shireen eet je jouw buik lekker rond. En de keuze is reuze! Je gaat hier namelijk uit eten in Rhenen centrum bij een pizzeria en grillroom. Dankzij de open keuken kun je meekijken hoe jouw gerecht wordt bereid. Een belangrijk detail: elk gerecht is honderd procent halal. Daarnaast is dit restaurant in Rhenen alcoholvrij.

Overnachten in Rhenen

Wil je langer in Rhenen verblijven? Ontdek de plekken waar je kunt overnachten in Rhenen. Of bekijk gelijk één van de favorieten:

De pagina bevat affiliate links.

Plaats een reactie