Bij hotel ’t Paviljoen op de Grebbeberg in Rhenen overnacht je sfeervol. Een hotel met restaurant naast Ouwehands Dierenpark met bosrijke natuur om je heen. In samenwerking met hotel ‘t Paviljoen bleef ik overnachten. Lees verder voor meer informatie, mijn ervaring en tips van de lokale inwoner.

Bekijk prijzen voor Hotel ‘t Paviljoen
Hotel ‘t PaviljoenBekijk
HotelspecialsBekijk
BookingBekijk
(aff.)
  • Hotel ‘t Paviljoen Rhenen
  • Hotel ‘t Paviljoen Grebbeberg
  • Hotel ‘t Paviljoen
  • ‘T Paviljoen Rhenen
  • Restaurant ‘t Paviljoen Rhenen

Hotel op de Grebbeberg in Rhenen

Bij het bos op de Grebbeberg in Rhenen staat hotel ’t Paviljoen. Een sfeervol en gezellig hotel met restaurant. Het vier-sterren hotel op de Grebbeberg in Rhenen heeft verschillende soorten kamers. Zo vind je altijd een kamer die bij je past. ‘t Paviljoen heeft voorzieningen zoals een privé parkeerplaats, terras en WiFi. Met meerdere vergaderzalen is het hotel ook geschikt voor zakelijke activiteiten.

In het hotel zit ook een restaurant: Magnolia. Een sfeervol restaurant waar je lekker kunt eten. Er staan vlees-, vis- en vegetarische gerechten op het menu. Daarnaast staat er elke ochtend een vers ontbijt buffet klaar.

Faciliteiten

Hotel ‘t Paviljoen in Rhenen biedt tal van faciliteiten en services. Bekijk de boeking-sites voor het overzicht met alle faciliteiten. Hieronder staan een aantal faciliteiten die er voor mij uit sprongen:

  • Restaurant en bar
  • Sauna
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Roomservice
  • Spelfaciliteiten

Ervaring van de lokale inwoner

Mijn ervaring

Het was genieten van een ontspannen verblijf bij dit vier-sterren hotel op de Grebbeberg in Rhenen. Een vriendelijke ontvangst bij de receptie. En een fijne kamer met boxspring bed, zitje, inloopdouche en extra’s zoals een airco. Voor het eten schoven we aan bij restaurant Magnolia. Het drie-gangen menu smaakte heerlijk.

We sloten de avond af met een borrel en spelletje in het restaurant. De bar met huiskamer had namelijk een kast vol spelletjes! De volgende dag begon heerlijk rustig. Een buffet met verse broodjes, ruime keuze uit beleg, warme toppings en meer. Vanuit de serre keken we uit op het bos van de Grebbeberg. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Iets wat tijdens het hele verblijf opviel. Dat geeft een welkom gevoel!

Tips: Wat is er te doen in de omgeving?

Lees mijn blog over de top 10 van Rhenen en laat je inspireren voor de leukste uitjes in deze regio. Daarnaast deel ik hieronder extra tips voor een verblijf bij hotel ‘t Paviljoen in Rhenen.

Het hotel in Rhenen op de Grebbeberg is een goed startpunt voor uitstapjes. Ouwehands Dierenpark ligt naast het hotel. Het centrum van Rhenen (1,5 km) en het Militair Ereveld (1 km) zijn dichtbij. De bosgebieden Laarsenberg en Grebbeberg omringen het hotel. Wandel- en natuurliefhebbers raad ik de gemarkeerde wandelroute Grebbeberg aan. Een persoonlijke favoriet. De route leid je langs de Koningstafel. Een prachtig uitzichtpunt.

Overnachten in Rhenen bij hotel ‘t Paviljoen

Benieuwd naar de beschikbaarheid voor een overnachting bij ‘t Paviljoen? Bij het hotel op de Grebbeberg in Rhenen boek je gelijk via de website. Klik hieronder op de link en bekijk de opties:

Bekijk prijzen voor Hotel ‘t Paviljoen
Hotel ‘t PaviljoenBekijk
HotelspecialsBekijk
BookingBekijk
(aff.)

Of bekijk meer opties

Dit artikel is een samenwerking met Hotel ‘t Paviljoen. Er kunnen wijzigingen zijn sinds mijn laatste update. Op de website van de boeking-sites staat de actuele informatie. De pagina bevat affiliate links.