Verscholen tussen het groen ligt Vakantiepark De Thijmse Berg. Een veelzijdig vakantiepark in Rhenen voor jong en oud. Met onder andere het bos om de hoek, een zwembad en brasserie heeft iedereen er plezier. Alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie of weekend weg in eigen land. Lees verder voor meer informatie, prijsvergelijking en tips van de lokale inwoner.

Vind de beste prijs voor De Thijmse Berg
De Thijmse BergBekijk
BungalowspecialsBekijk
TUIBekijk
(aff.)
  • Thijmse berg vakantiepark Rhenen
  • Vakantiepark Thijmse Berg
  • Vakantiepark Thijmse Berg Rhenen Zwembad
  • Vakantiepark Thijmse Berg Zwembad Restaurant
  • Vakantiepark Thijmse Berg Zwembad Rhenen

Bij Vakantiepark De Thijmse Berg overnachten

Je viert vakantie bij vakantiepark De Thijmse Berg in mooie vakantiewoningen. Lekker uitrusten in een huisje verstopt tussen het bos van de Utrechtse Heuvelrug. Door een ruim aanbod aan verschillende type vakantiehuizen is er voor elk gezelschap een passend verblijf. Het park is centraal gelegen. Je hebt daardoor veel mogelijkheden voor het ontdekken van de omgeving.

Vakantiepark De Thijmse Berg is een kindvriendelijk vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug. In het zwembad met spraypark, de speeltuinen en sportplekken leven ze zich helemaal uit. Daarnaast is er in de vakanties animatie. Voor de jonge gasten is er genoeg vermaak. Een veelzijdig vakantiepark voor de hele familie.

Faciliteiten

De Thijmse Berg is van vele faciliteiten voorzien. Kijk voor alle faciliteiten op de boeking-sites. Hieronder staan een aantal faciliteiten opgesomd:

  • Buitenzwembad en spraypark
  • Speeltuinen
  • Restaurant – Brasserie
  • Tennisbaan
  • Animatie (vakanties)

Tips van de lokale inwoner

Wat is er te doen in de omgeving?

Lees mijn blog over de top 10 van Rhenen en laat je inspireren voor de leukste uitjes in deze regio. Daarnaast deel ik hieronder extra tips voor een verblijf bij vakantiepark De Thijmse Berg.

Vakantiepark De Thijmse Berg ligt aan de rand van het bos. Een mooi startpunt voor het ontdekken van de natuur. Een aanrader is een bezoek aan natuur- en recreatiegebied Kwintelooijen, dat vlakbij het park ligt. Kwintelooijen is een oude zandafgraving met prachtige uitzichtpunten over de Gelderse Vallei. De avonturier kan bij het vakantiepark ook los gaan. Huur mountainbikes en ga los op de twee mountainbike routes. Of ontdek dewandelroutes dichtbij het vakantiepark.

Ook voor het doen van uitstapjes is het park een goed startpunt. Populaire plekken zoals Ouwehands Dierenpark (4,0 km) en het centrum van Rhenen (2,5 km) zijn in de buurt.

Bekijk beschikbaarheid vakantiepark in Rhenen

Vind de beste prijs voor De Thijmse Berg
De Thijmse BergBekijk
BungalowspecialsBekijk
TUIBekijk
(aff.)

Er kunnen wijzigingen zijn sinds mijn laatste update. Op de boekingssites staat altijd de actuele informatie. De pagina bevat affiliate links.