Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug ligt Landal Amerongse Berg. Een rustig en kleinschalig vakantiepark in Overberg. Vanaf het park wandel en fiets je zo het bos in. De kids leven zich uit in het overdekte zwembad, de speeltuinen en midgetgolfbaan. Lees verder voor meer informatie, faciliteiten en tips van de local.

Vind de beste prijs voor Landal Amerongse Berg
Landal Amerongse BergBekijk
BungalowspecialsBekijk
(aff.)
  • Landal Amerongse Berg Vakantiepark
  • Landal Amerongse Berg Zwembad
  • Landal Amerongse Berg
  • Landal Amerongse Berg
  • Landal Amerongse Berg Utrechtse Heuvelrug

Overnachten bij Landal Amerongse Berg

Op zoek naar een kleinschalig vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug? Dan is een vakantiehuisje op Landal Amerongse Berg wat voor jou. Landal Amerongse Berg is een vakantiepark waar stellen en gezinnen met kinderen zich vermaken. De rustige ligging, het bos dichtbij en kindvriendelijke faciliteiten zorgen voor een fijn verblijf.

Je ervaart tijdens je verblijf de gezelligheid van een vakantiepark terwijl je ook geniet van de rust. Op het park staan vrijstaande vakantiewoningen. Ruim en sfeervol ingericht. Met verschillende vakantiehuizen kies je altijd een verblijf die perfect past bij jouw gezelschap. Na uitgerust wakker worden en lekker ontbijt ben je klaar voor de dag.

Faciliteiten

Op Landal Amerongse Berg zijn er verschillende faciliteiten. Kijk voor alle faciliteiten van het vakantiepark op de boeking-sites. Hieronder staan een aantal hoogtepunten:

  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelplaats
  • Midgetgolfbaan
  • Fietsverhuur

Tips van de local

Landal Amerongse Berg is een mooi startpunt voor het ontdekken van de Utrechtse Heuvelrug. Bij het park start een wandelroute langs bossen, heidevelden en het Egelmeer. Zin in een uitdaging? In de buurt van het vakantiepark loopt een mountainbikeroute. Een route met stevige klimmetjes en afdalingen.

Het vakantiepark in Overberg grenst aan Veenendaal. Een plaats met gezellig winkelcentrum en een aantal lekkere restaurants. Ook een dagje uit naar Rhenen is goed mogelijk vanaf het park. Het centrum van Rhenen (11 km) is dichtbij. Ontdek op VisitRhenen wat er te doen is.

Beschikbaarheid Landal Amerongse Berg

Vind de beste prijs voor Landal Amerongse Berg
Landal Amerongse BergBekijk
BungalowspecialsBekijk
(aff.)

Er kunnen wijzigingen zijn sinds mijn laatste update. Op de boekingssites staat altijd de actuele informatie. Ik ontvang een kleine vergoeding als je boekt of koopt via VisitRhenen. De pagina bevat affiliate links.