Verscholen in het bos ligt Molecaten Park Landgoed Ginkelduin net buiten het plaatsje Leersum. Een camping en vakantiepark waar je een comfortabel verblijf tegemoet gaat. Beleef waterpret bij het binnen- en buitenzwembad, eet lekker in het restaurant en gooi een strike op de bowlingbaan. Lees verder voor meer informatie over het park en mijn tips.

Vind de beste prijs voor Molecaten Park Landgoed Ginkelduin
Molecaten Park Langoed GinkelduinBekijk
BungalowspecialsBekijk
(aff.)
  • Molecaten Parc Landgoed Ginkelduin Zwembad
  • Molecaten Parc Landgoed Ginkelduin Vakantiepark
  • Molecaten Park Landgoed Ginkelduin
  • Molecaten Parc Landgoed Ginkelduin Camping
  • Molecaten Parc Landgoed Ginkelduin

Camping en vakantiepark in Leersum

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is een camping en vakantiepark in Leersum. De camping heeft ruime kampeervelden met de beschutting van het bos. Daarnaast staan er sfeervolle vakantiehuizen en chalets op het park. Voor elk gezelschap is er een passend verblijf.

Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug ligt het vakantiepark. Ruisende bomen en het gefluit van vogels laten je tot rust komen. Maar er is ook genoeg te beleven! Vanaf het park wandel of fiets je zo de natuur in. En op het park zijn er meer dan genoeg faciliteiten. Gezinnen, 55+ers en natuurliefhebbers gaan er een fijn verblijf tegemoet.

Faciliteiten

Met de faciliteiten op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is er van alles te beleven. Speciaal voor de jongsten heeft het vakantiepark in Leersum animatie tijdens schoolvakanties. Bekijk alle faciliteiten op de boeking-sites. Hieronder vind je een aantal hoogtepunten:

  • Restaurant en snackbar
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Binnenspeeltuin
  • Bowlingbaan
  • Fietsverhuur

Tips van de local

De camping en vakantiepark in Leersum is een mooi startpunt om te genieten van de uitgestrekte natuur. Mountainbikeroute Leersum loopt vlak langs het park. Een gave uitdaging voor de sportieveling! Breng ook een bezoek aan het Leersumse Veld. Het natuurgebied laat een mix zien van heide, bos, stuifzand en de Leersumse Plassen. Een mooie plek voor het lopen van een wandelroute.

Doordat het vakantiepark midden op de Utrechtse Heuvelrug ligt, kan je alle kanten op voor het ontdekken van de omgeving. Kom vooral een dag naar Rhenen. Het centrum van de stad (14 km) en bekende plekken zoals Ouwehands Dierenpark en Militair Ereveld Grebbeberg zijn aanraders.

Overnachten bij Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Vind de beste prijs voor Molecaten Park Landgoed Ginkelduin
Molecaten Park Langoed GinkelduinBekijk
BungalowspecialsBekijk
(aff.)

Er kunnen wijzigingen zijn sinds mijn laatste update. Op de boekingssites staat altijd de actuele informatie. Ik ontvang een kleine vergoeding als je boekt of koopt via VisitRhenen. De pagina bevat affiliate links.