Comfortabel overnachten doe je bij Fletcher Hotel De Wageningsche Berg. Een Fletcher hotel bij Rhenen (Wageningen) in de bosrijke omgeving van de Wageningse Berg. Je komt tot rust in het vier-sterren hotel en geniet van de wellness, een panoramauitzicht en het restaurant. Heerlijk, toch? Lees verder voor meer informatie, prijsvergelijking en tips.

Vind de beste prijs voor Fletcher Hotels De Wageningsche Berg
Fletcher HotelsBekijk
BookingBekijk
(aff.)
  • Fletcher Hotel De Wageningsche Berg
  • Fletcher Hotel De Wageningsche Berg
  • Fletcher Hotel De Wageningsche Berg Restaurant
  • Fletcher Hotel De Wageningsche Berg Terras
  • Fletcher Hotel De Wageningsche Berg Ontbijt

Fletcher hotel in Wageningen

Fletcher Hotel De Wageningsche Berg staat midden in een bosrijke omgeving aan de oevers van de Nederrijn. Het vier-sterren hotel in Wageningen biedt meerdere soorten kamers en suites. Onder andere met uitzicht op de langsstromende rivier. In het hotel zijn er ook vergaderzalen. Ideaal voor zakelijke activiteiten en evenementen in een de bosrijke omgeving.

Fletcher Wageningsche Berg is een hotel met restaurant. Je geniet er van culinaire gerechten. Daarbij is er een terras met panorama uitzicht over de Nederrijn en Betuwe. Naast het restaurant is er ook een brasserie in het hotel. In de brasserie kun je terecht voor wat lekkers en een drankje.

Faciliteiten

Het Fletcher hotel in Wageningen biedt verschillende faciliteiten. Bekijk de boeking-sites voor het overzicht met alle faciliteiten. Hieronder staan een aantal faciliteiten die er uit sprongen:

  • Restaurant en bar
  • Panorama terras
  • Wellness (tegen betaling)
  • 24-uurs receptie
  • Vergaderzalen

Tips van de local

Vanaf het Fletcher hotel in Wageningen liggen de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en het centrum van Wageningen binnen handbereik. Je kunt er alle kanten op voor een activiteit. Vlakbij het hotel ligt Belmonte Arboretum. Eén van de grootste botanische tuinen in Nederland. In combinatie met mooie uitzichten over de Nederrijn is een bezoek aan de tuin de moeite waard. Ideaal voor een ontspannen wandeling.

Wil je ook graag andere plaatsen bezoeken? Het Fletcher hotel ligt vlakbij Rhenen, op 11 km afstand van het stadscentrum. Populaire plekken zoals Ouwehands Dierenpark en Militair Ereveld Grebbeberg zijn dichterbij. Wanneer je een Fletcher hotel in Rhenen zoekt, is dit een goede optie.

Beschikbaarheid Fletcher Hotel De Wageningsche Berg

Nieuwsgierig naar de beschikbaarheid voor een overnachting bij dit Fletcher hotel bij Rhenen (Wageningen)? Bekijk de mogelijkheden op de boeking-sites voor hotel De Wageningsche Berg. Klik op de link, bekijk de beschikbaarheid en vind de beste prijs:

Vind de beste prijs voor Fletcher Hotel De Wageningsche Berg
Fletcher HotelsBekijk
BookingBekijk
(aff.)

Er kunnen wijzigingen zijn sinds mijn laatste update van deze pagina. Op de website boeking-sites staat de actuele informatie. De pagina bevat affiliate links.