Parkeren Rhenen centrum

In Rhenen kan je overal gratis parkeren. Echter, parkeren in Rhenen centrum kan lastig zijn. Vanwege beperkte parkeerruimte is de binnenstad snel vol. Het is daarom goed om te weten waar je gratis parkeerplekken vind. Na het lezen van dit artikel ben je helemaal op de hoogte.

Overzicht parkeerplaatsen

Parkeren Rhenen Centrum Hieronder vind je een overzicht van de parkeergelegenheden rond Rhenen centrum. In dit overzicht zijn alleen de grotere parkeerplaatsen opgenomen. Buitenomme: Blauwe pointer Buitenomme 8, 3911 AE Rhenen De Brakken: Groene pointer De Brakken, 3911 MV Rhenen Paardenmarkt: Rode pointer Veerweg, 3911 TM Rhenen Het Rhenense Hof: Zwarte pointer M.W. van de Waalstraat, 3911 MK Rhenen Let op: u kunt tijdens sommige evenementen in het centrum van Rhenen niet met de auto de stad in. Voorbeelden zijn de Rijnweek en Koningsdag.

Blauwe zone

In de binnenstad is op meerdere plekken de blauwe zone regeling van kracht. Dit betekent dat je er alleen met de parkeerschijf mag parkeren. Je mag dan voor anderhalf uur geparkeerd staan. Dit is gratis. Je herkent deze plekken aan de blauwe lijnen langs de parkeervakken. De blauwe zone regeling is ook van kracht bij enkele grotere parkeerplaatsen. Dit zijn parkeergarage Het Rhenense Hof en parkeerplaats De Brakken. Vergeet niet de parkeerschijf neer te leggen. Anders kan je een bekeuring krijgen.

Gratis parkeren in Rhenen centrum

Je kunt op enkele parkeerplaatsen gratis parkeren rond het centrum van Rhenen. Het maakt hierbij niet uit hoe lang je wil blijven staan. Dit geldt voor de parkeerplaatsen Buitenomme en Paardenmarkt. Deze twee parkeergelegenheden bevinden zich strak langs het centrum van Rhenen. Je wandelt vanaf deze parkeerplaatsen zo het centrum in. Buitenomme ligt aan de oostzijde van het centrum. Paardenmarkt aan de westzijde. Je kunt bij beide parkeerplaatsen gratis en voor onbepaalde tijd parkeren.

Overnachten

Wil je langer in Rhenen verblijven? Ontdek de plekken waar je kunt overnachten in Rhenen. Of bekijk gelijk één van de favorieten: <Ik ontvang een kleine vergoeding als je boekt via VisitRhenen. Daarmee kan ik de website onderhouden. De pagina bevat daarom affiliate links.