De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig natuurgebied waar je heerlijk wandelt, fietst en geniet van de natuur en cultuur. Daarmee is het een fijne streek om te kamperen. Zo zijn er leuke campings te vinden waar je kunt genieten van een verfrissende duik in het zwembad. In deze blog deel ik mijn top 3 campings op de Utrechtse Heuvelrug met zwembad. Lees verder en ontdek welke campings met zwembad wij aanraden voor een vakantie op de Utrechtse Heuvelrug.

Campings met zwembad op de Utrechtse Heuvelrug

RCN Het Grote Bos – Doorn

Vakantiepark RCN het Grote Bos Zwembad
Foto: RCN het Grote Bos

Vakantiepark RCN Het Grote Bos in Doorn is een prima optie wanneer je op zoek bent naar een camping op de Utrechtse Heuvelrug met zwembad en glijbanen. Op deze camping geniet je van een verwarmd buitenbad met driedubbele glijbaan, waterspeelparadijs en ligweide. Naast het zwembad zijn er ook andere activiteiten zoals een brasserie, bowlingbaan, survivalparcours en diverse spelvoorzieningen. Op het park staan ook vakantiehuisjes.

Bekijk vakantiepark

Molecaten Parc Landgoed Ginkelduin – Leersum

Molecaten Parc Landgoed Ginkelduin Zwembad
Foto: Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Voor degenen die op zoek zijn naar een fijne familie camping met zwembad op de Utrechtse Heuvelrug, is Molecaten Park Landgoed Ginkelduin een aanrader. Dit vakantiepark met zwembad biedt een buitenzwembad met vierbaans glijbaan, binnenzwembad en Turks stoombad. De camping ligt tussen de bossen van Leersum. Je kunt er kamperen of in een vakantiehuis verblijven. Er zijn ook activiteiten voor het hele gezin. Zoals een bowlingbaan, restaurant en sport- en spelfaciliteiten.

Bekijk vakantiepark

Vakantiepark Bonte Vlucht – Doorn

Vakantiepark Bonte Vlucht Kinderen
Foto: succesholidayparcs

Geniet van een fijne vakantie in de bossen van Doorn bij Vakantiepark Bonte Vlucht. De camping op de Utrechtse Heuvelrug met zwembad is een leuke bestemming voor gezinnen met (kleine) kinderen. Het verwarmde buitenzwembad biedt volop waterpret, terwijl de kleintjes zich vermaken in het peuterbad met mini-glijbaan en sproeiers. Ontspan op de zonneweide en geniet van de zonnestralen. Op het park staan ook vakantiehuisjes en zijn er diverse sport- en spelfaciliteiten en een restaurant.

Bekijk vakantiepark

Meer campings op de Utrechtse Heuvelrug

Nog even verder kijken naar andere campings op de Utrechtse Heuvelrug? Er zijn nog andere campings op de Utrechtse Heuvelrug die het ontdekken waard zijn. Bekijk het overzicht met campings in Rhenen en omgeving voor een overzicht. Wellicht vind je zo de ideale camping met zwembad op de Utrechtse Heuvelrug die past bij jouw vakantiewensen.

Er zijn genoeg campings op de Utrechtse Heuvelrug met zwembad waar je kunt genieten van een heerlijke vakantie met een verfrissende duik. Of je nu op zoek bent naar rust en natuur of juist naar een vakantiepark met veel faciliteiten, er is voor ieder wat wils. Ik hoop dat deze top 3 je heeft geholpen bij het vinden van de camping voor jouw volgende vakantie. Geniet van de mooie omgeving en de tijd samen. Fijne vakantie!