Trim je fit op de trimbaan van Rhenen. Een plek waar je lekker kunt sporten in een bosrijke omgeving. Je vindt een trimbaan in Rhenen bij Stadsbossen en Landgoed Prattenburg.

Trimbaan Stadsbossen

  • Trimbaan Rhenen
  • Trimbaan Rhenen Stadsbossen
  • Trimbaan Stadsbossen
  • Trimbaan Rhenen

De Trimbaan van Rhenen in Stadsbossen zit vol activiteiten. Je komt tijdens het heuvelachtige parcours midden in het bos langs 16 oefeningen. Oefeningen waarbij kracht, lenigheid en coördinatie allemaal aan bod komen. Een ronde door Stadsbossen is ongeveer 600 meter lang. Je eindigt de ronde op dezelfde plek als waar je bent gestart. Handig als je meerdere keren de trimbaan over wil! Je vindt vlak voor het eindpunt een klein recreatieveld. Een mooie plek om voldaan uit te rusten.

Autoweg t.h.v. nummer 25 (parkeerplaats Trimbaan)
3911 TK Rhenen

Trimbaan Landgoed Prattenburg

Je vindt een andere trimbaan in Rhenen bij landgoed Prattenburg. De toestellen zijn gemaakt van het hout dat groeit op het landgoed. De trimbaan op Landgoed Prattenburg staat ook midden in het bos. Daarnaast kun je deze activiteit goed combineren met hardlopen. De wandelpaden bieden genoeg mogelijkheden. Een mooie plek voor een lekkere hardlooptraining!

Cuneraweg 420
3911 RW Rhenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s