Gewapend met zijn camera legt Max ter Burg de mooiste plekken van Rhenen vast. Met succes. De fotograaf werd al kunstenaar van het jaar 2021 van de gemeente Rhenen. Fraaie stadsgezichten en landschappen vormen zijn collectie. Tijd voor een kennismaking. De inwoner van de Grebbestad zette speciaal voor onze lezers zijn favoriete foto spots in Rhenen op een rijtje.

1. Grebbeberg: bos en Koningstafel

Deze foto bij jou aan de muur? Bekijk en bestel bij werkaandemuur.nl

De Grebbeberg is voor velen een populaire plek. Militaire geschiedenis, uitzichtpunten en natuur kenmerken de berg. De Grebbeberg geeft ook Max inspiratie voor mooie fotowerken. “Het bos op de Grebbeberg is heel divers. Grote bomen, veel varens en met een beetje geluk kom je de bewoners van het bos tegen. Het uitkijkpunt over de Blauwe kamer is natuurlijk het hoogtepunt” licht Max toe.

2. De overkant van de Nederrijn

Deze foto bij jou aan de muur? Bekijk en bestel bij werkaandemuur.nl

Rhenen heeft een unieke ligging. Gelegen tegen de berg, omgeven door groen en aan het water. Vol uitzichtpunten is de stad al honderden jaren populair onder schilders en fotografen. Max deelt zijn favoriete uitzichtpunt op Rhenen. “Het mooiste uitzicht op Rhenen heb je vanaf de overkant van de Nederrijn. Vooral in de zomermaanden is het een mooie plek om de dag te starten met een gladde rivier en een prachtige zonsopkomst.”

3. Straatjes van de “benedenstad”

Deze foto bij jou aan de muur? Bekijk en bestel bij werkaandemuur.nl

De benedenstad in Rhenen kent monumentale parels en is gebouwd volgens de Delftse School. Het geeft dit deel van het stadscentrum een karakteristieke uitstraling. Ook de fotograaf is er graag te vinden. “Heerlijk struinen door de straatjes van de benedenstad. Het oude gedeelte van de stad met de vroegere brandweerkazerne en het oude Raadhuis, waar tegenwoordig het Stadsmuseum is gevestigd”, aldus Max.

Max ter Burg aan de muur

Wil jij een mooie foto van Rhenen bij jou aan de muur? De collectie van Max ter Burg bekijk je op werkaandemuur.nl. Je kunt de fotowerken er gelijk bestellen. De werken zijn in verschillende afmetingen en materialen verkrijgbaar.

Overnachten in Rhenen

Kom je voor een nachtje of vakantie naar Rhenen? Ontdek de plekken waar je kunt overnachten in Rhenen. Of bekijk gelijk één van de favorieten:

Dit artikel is een samenwerking tussen Max ter Burg en VisitRhenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s