Ontdek de mooie wandelroutes in de omgeving van Rhenen. Je kunt in de buurt van Rhenen fijn wandelen door de Utrechtse Heuvelrug, Betuwe en Gelderse Vallei. Trek je wandelschoenen aan, loop over de wandelpaden en verken de regio.

Benieuwd welke routes er in Rhenen zijn? Bekijk dan het overzicht met wandelroutes in Rhenen.

Overzicht routes in de buurt van Rhenen

Je vindt op deze pagina een overzicht met wandelroutes in de omgeving van Rhenen. Ik liep de routes. Je leest er over mijn ervaring en de praktische informatie van elke wandeling. De wandelroutes staan op volgorde van lang naar kort. Veel plezier met wandelen!

Trage tocht Veenendaal (15 km)

Wandelroute Trage Tocht Utrechtse Heuvelrug

Trek de wandelschoenen aan voor Trage tocht Veenendaal. Een heuvelachtige wandelroute waar bos en heide elkaar afwisselen. De route staat in een wandelgids.


Wandelroute Hoog en Laag – Amerongen (6 km)

Ontdek het Amerongse bos en de Amerongse Bovenpolder met de gemarkeerde wandelroute Hoog en Laag. Een wandeling in de omgeving van Rhenen die je laat klimmen en dalen.


Wandelen in Rhenen

Verken de mogelijkheden voor wandelen in Rhenen. Er lopen allerlei wandelroutes langs de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, de stad en de langsstromende Nederrijn. Voor natuurliefhebbers en wandelaars is Rhenen een mooie plek voor een wandeling.